Σταμάτης Γονίδης: «Ο οργανισμός μου δεν άντεξε...» - Ανησυχία με την αποκάλυψη για την υγεία του

Ακύρωσε την προγραμματισμένη του εμφάνιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σταμάτης Γονίδης κάθε Σάββατο εμφανίζεται σε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με την Χαρά Βέρρα. Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ωστόσο, δεν τα κατάφερε, και μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε πως χρειάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του για λόγους υγείας.

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα, κι αυτό γιατί πέρασε γαστρεντερίτιδα και αμέσως μετά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο οργανισμός του, λοιπόν, δε κατάφερε να αναρρώσει και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω ώστε να μην επιδεινώσει την κατάστασή του.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του εγγονού του Γονίδη - Τα δάκρια του Σταμάτη πάνω από την κολυμπήθρα

Η αποκάλυψη του Σταμάτη Γονίδη για την κατάσταση της υγείας του

«Επειδή πέρασα γαστρεντερίτιδα και πρόσφατα κορονοϊό και λόγω εορτών δεν κατάφερα να ξεκουραστώ ο οργανισμός μου δεν άντεξε. Ζήτω συγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στο μαγαζί που εμφανίζομαι σήμερα για λόγους υγείας», έγραφε στην ανακοίνωσή του.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του από τον δεύτερο γάμο

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχωρεί συνεντεύξεις με άνεση στις κάμερες και στα μέσα ενημέρωσης γενικότερα, ωστόσο σε αυτές δεν συνηθίζει να μιλά για την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κουργιουξίδη, ωστόσο έχει αποκτήσει τρία παιδιά από διαφορετικούς γάμους.

Η κόρη που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του με την Άντζελα Βάγια, Στεφανία, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να χαράσσει τη δική της πορεία στον χώρο της μουσικής, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της. Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε ένα medley με έξι πολύ γνωστά τραγούδια, ανάμεσα στα οποία είναι και δύο του μπαμπά της.

Δείτε επίσης: Έφοδος σε μαγαζί που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης - ''Σφραγίστηκε'' επιτόπου η επιχείρηση

«Μπράβο κόρη μου με συγκίνησες», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας στο προφίλ του το medley.

Σταμάτης Γονίδης κόρη