Έφοδος σε μαγαζί που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης - ''Σφραγίστηκε'' επιτόπου η επιχείρηση

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη (17/10) μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού έγινε γνωστή μια είδηση, που αφορά στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο μαγαζί, που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης με τη Χαρά Βέρρα.

Πιο αναλυτικά, έγινε γνωστό, πως το περασμένο Σάββατο και ενώ το νυχτερινό μαγαζί, που βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη έσφυζε από κόσμο, σφραγίστηκε λίγη ώρα πριν ανέβει ο καλλιτέχνης στη σκηνή να τραγουδήσει.

Ο λόγος, που μπήκε προσωρινό λουκέτο αφορά σε έλεγχο, που έκανε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και διαπίστωσε, πως η επιχείρηση δεν έχει κόψει ή δεν έχει αποστείλει τις προβλεπόμενες αποδείξεις (δείτε εδώ τον άγριο καυγά σε πανηγύρι, που τραγουδούσε ο Γονίδης).

Ο λόγος που έκλεισε το μαγαζί που εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης

H ανάρτηση του Σταμάτη Γονίδη μετά το σκηνικό

Λίγο μετά το περιστατικό και την απόφαση να παραμείνει κλειστή η επιχείρηση, ο Σταμάτης Γονίδης έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δίνοντας από μέρους εξηγήσεις στο κοινό, που αναγκάστηκε να εκκενώσει το μαγαζί.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την ματαίωση της αποψινής μου εμφάνισης στο Can Can και ενώ ήταν sold out λόγω κάποιου ατυχές περιστατικού της επιχείρησης.
Ελπίζω την ερχόμενη εβδομάδα να είμαι πάλι κοντά σας.
Μου λείψατε ήδη
Σταμάτης», έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης.