Ναταλία Γερμανού: «Δεν ακούγεται ωραίο να πω ότι είμαι η πιο φτηνή παρουσιάστρια...»

«Να' στε καλά να με χαίρεστε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Δεν ακούγεται ωραίο να πω ότι είμαι η πιο φτηνή παρουσιάστρια...»

Η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 14/1 βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ALPHA "Καλύτερα Δε Γίνεται" και αποκάλυψε πόσο κόστισε το σύνολο που φορούσε από πάνω μέχρι κάτω. Εξήγησε, συγκεκριμένα, πως καθυστέρησε να φτάσει στο στούντιο του καναλιού και έτσι δεν πρόλαβε να αλλάξει, κρατώντας τα ρούχα που είχε από το σπίτι της, χωρίς αυτό να κάνει "μπαμ".

Ανέφερε, μάλιστα, την τιμή για κάθε ένα από τα ρούχα που είχε πάνω της, την μπλούζα, την ζακέτα και το παντελόνι της και έκανε ένα "περίεργο" σχόλιο, μέχρι που κατάλαβε πως δεν ακούγεται πολύ ωραία και έτσι το "μάζεψε", με τους συνεργάτες της να γελούν.

Δείτε επίσης: «Ρε Ναταλάκι, βγάλε το φίλτρο», «Ακούστε κυρία...» - Η απάντηση της Γερμανού σε σχόλιο που δέχθηκε για τις "πειραγμένες" φωτογραφίες της

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την εμφάνισή της

«Θέλω να πω στις φίλες τηλεθεάτριες που με παρακολουθούν, όλα όλα αυτά που φοράω, από πάνω μέχρι κάτω, κοστίζουν 52 ευρώ. Είμαι η φτηνότερη... Δεν ακούγεται ωραίο να πω ότι είμαι η πιο φτηνή παρουσιάστρια, γιατί καταλαβαίνετε... Αλλά θέλω να πω ότι αν θέλεις να βάλεις κάτι και να το βρεις... 20 ευρώ το παντελόνι, 20 ευρώ το ζακετάκι και άλλα δέκα ευρώ το φανελάκι. Να' στε καλά να με χαίρεστε», είπε χαρακτηριστικά.

Ναταλία Γερμανού κόστος ρούχων

Η αμηχανία για το "καρφί" της προς τον Νίκο Γκάνο

Λίγο αργότερα, στην εκπομπή της παρουσίασε ένα βίντεο με όλα όσα συνέβησαν στο Survivor 2024 την πρώτη εβδομάδα της προβολής του. Μέσα σε αυτό ήταν και το απόσπασμα με τα κλάματα του Νίκου Γκάνου για την τραγική απώλεια της αδερφής του (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Μετά από αυτό, λοιπόν, θέλησε να στείλει τα χαιρετίσματά της σε εκείνον, καθώς, για όσους δεν το θυμούνται, υπήρξαν συνεργάτες σε μία από τις εκπομπές της. Μαζί με τα χαιρετίσματα, όμως, πέταξε και την σπόντα της, διότι η συνεργασία τους δεν είχε λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Να στείλω τα φιλιά μου στον Νίκο Γκάνο, που του έχω μεγάλη αγάπη, εκείνος... καμία», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και μόλις οι συνεργάτες της την κοίταξαν αμήχανα, πρόσθεσε: «Όχι, εντάξει, πλάκα κάνω. Περασμένα ξεχασμένα».

Δείτε εδώ τι είχε συμβεί.