Νίκος Οικονομόπουλος: - Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια

Άλλαξε τη στάση του ο τραγουδιστής;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αρνήθηκε να σχολιάσει την αρχική του θέση ο Νίκος Οικονομόπουλος, παρά τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τις δηλώσεις του ενάντια στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους από το περιβάλλον του, δεν επιθυμεί να υπάρξει συνέχεια από το συγκεκριμένο θέμα, γι' αυτό και ούτε πρόκειται να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση μέσα στο επόμενο διάστημα.

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη τοποθέτησή του ήταν κάθετος. «Eγώ δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω πως ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο οποιοσδήποτε», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την άποψή του γύρω από το επίμαχο νομοσχέδιο.

Δείτε επίσης: Αχιλλέας Μπέος: «Μέγας μάγκας και μπράβο του! Είμαστε γνήσιοι άντρες και...» - Αποθέωσε τον Οικονομόπουλο για τις απόψεις του περί ομοφυλόφιλων

Η απάντηση από το περιβάλλον του Νίκου Οικονομόπουλου

Αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει στο προσεχές μέλλον, ούτε ο τραγουδιστής φαίνεται πρόθυμος να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά που άναψε πρόσφατα. Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις από άτομα του στενού περιβάλλοντος του τραγουδιστή, που ανέφεραν τα εξής: «Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν καθαρά προσωπική του άποψη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξή του δεν είναι ειδικός επί του θέματος και δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα». Όπως ανέφεραν και οι συνεργάτες της εκπομπής, από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για απόψεις του και όχι γνώμη κάποιου ειδικού.