Ο Τριαντάφυλλος ρίχνει τα «καρφιά» του στον Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο, θα έλεγε όχι;»

Το σχόλιο του τραγουδιστή για τις δηλώσεις που προκάλεσαν ντόρο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Τριαντάφυλλος ρίχνει τα «καρφιά» του στον Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο, θα έλεγε όχι;»

Περί διαφημίσεων ο διάλογος, με τον Τριαντάφυλλο να προσθέτει τη δική του άποψη επάνω στις δηλώσεις που έκανε πριν από μία εβδομάδα ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Να θυμίσουμε πως είχε πει μεταξύ άλλων: «Είναι ντροπή άνθρωποι της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα». Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου ερωτήθηκε αν ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε κάποιο διαφημιστικό σποτ, ο Τριαντάφυλλος είχε να πει τα εξής.

«Έχω κάνει διαφήμιση στο Instagram, στην τηλεόραση όχι», ενώ όταν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα συμπλήρωσε: «Το λουκανικάκι είναι μια χαρά προϊόν, που το κόβουμε και πίνουμε το κρασάκι μας μαζί. Όταν πηγαίνεις καλά επαγγελματικά και σου σκάνε τα λεφτά οι εταιρείες γιατί να μην κάνεις διαφήμιση και να πάρεις λεφτά για την οικογένειά σου και για το μέλλον σου; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέει αυτό ο κ. Νταλάρας».

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος – Κωνσταντίνος Βασάλος: Τέλος στην κόντρα τους! H on air πρόταση για συνεργασία

Η αιχμηρή απάντηση του Τριαντάφυλλου στον Γιώργο Νταλάρα

Με τη σειρά του πέταξε το μπαλάκι πίσω στον Γιώργο Νταλάρα, ρωτώντας χαρακτηριστικά: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο για μία διαφήμιση αυτοκινήτου, θα έλεγε “όχι”; Θα ήθελα να το δω αυτό, να είμαι και μπροστά όμως... Πολύ καλά κάνουν, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Δέσποινα Βανδή που κάνουν διαφημίσεις, εύχομαι να πηγαίνουν καλά, και να κάνουν κι άλλες. Πρέπει να θέλουμε το καλό του διπλανού μας, όχι όπως ο κύριος Νταλάρας που λέει για τα νέα παιδιά να μην διαφημίζουν. Όλοι να θέλουμε το καλό του διπλανού μας, έτσι η ζωή συνεχίζεται και πάει καλά, όταν χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου».

Όσον αφορά τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τον Αντώνη Ρέμο και το αποτύπωμα που θα αφήσει στην μουσική σκηνή, ο Τριαντάφυλλος ανέφερε: «Αγαπάω τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, αλλά και ο Ρέμος θα αφήσει το δικό του στίγμα, είναι τεράστιος τραγουδιστής και προσωπικότητα. Χίλια συγγνώμη κ. Νταλάρα, αλλά ο Ρέμος έχει ξεπεράσει πάρα πολλούς από αυτούς που νομίζετε εσείς. Ταπεινή μου άποψη, είναι τέλειος. Συγγνώμη». Όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια τον γνωρίζει από το ξεκίνημά του στις «Χάντρες», όπου οι δύο καλλιτέχνες τραγουδούσαν μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου. «Γι’ αυτή την τριάδα ήμουν σίγουρος». Ο Τριαντάφυλλος αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο Αγιονέρι στο Περιστέρι.