Κατερίνα Στικούδη: «Υπάρχει πολλή ηλιθιότητα εκεί έξω» - Χείμαρρος για τα σχόλια που δέχεται στην εγκυμοσύνη της

Δεν μάσησε τα λόγια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega για αυτήν την ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αλλά και για τις λιγότερο ευχάριστες στιγμές που έρχονται ορισμένες φορές μέσα στα social media. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέφερε για την πορεία της εγκυμοσύνης της: «Έχω λίγες εβδομάδες ακόμα. Αύριο μπαίνω στον μήνα μου. Θα έρθει νέο μέλος, τον λαχταράω για να τον φροντίσω. Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν ακριβώς το ίδιο όπως την προηγούμενη. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος, μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα».

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται μέσα από τα social, που... σπάνια μένουν αναπάντητα: «Δεν είναι ότι δεν αφήνω να πέσει κάτι κάτω αλλά με εμπνέουν τα σχόλια να κάνω τέτοια βίντεο. Μ' αρέσει, θέλω κάτι να πω. Δεν είναι μόνο για προσωπικούς, δικούς μας λόγους, έχει να κάνει με όλες τις γυναίκες. Γίνονται αδιάκριτες ερωτήσεις σε όλες και θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν. Από το “πόσο θα θηλάσεις, τι ρούχα θα φοράς”, δεν είναι διαγωνισμός η εγκυμοσύνη. Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του αυτό που θέλει. Δεν έχουμε να δώσουμε λόγο σε κανέναν και ειδικά για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Ένας άλλος μου έγραφε “πάχυνες”... Υπάρχει πολύ ηλιθιότητα εκεί έξω» τόνισε η τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: «Ο παλιός πρέπει να σέβεται και να εκτιμάει τον νέο» - Η απάντηση στις επίμαχες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Πώς δέχτηκε ο γιος της Κατερίνας Στικούδη τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Σε σχέση με το παιδί της και πώς αντιλαμβάνεται τον ερχομό του αδελφού του, είπε: «Είναι πολύ καλό παιδάκι, είναι ευγενικός, και δεν το λέω επειδή είναι δικό μου! Έχει καταλάβει, μου λέει “Πότε θα έρθει ο Νίκος να τον πλύνουμε και να τον φροντίσουμε”. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει όταν αυτά τα συναισθήματα θα πρέπει να γίνουν πράξει, θα δείξει, αλλά εδώ είμαστε να τα αντιμετωπίσουμε όλα. Στόχος μου είναι τα δύο αδέλφια να είναι αγαπημένα. Θέλω να καταλάβουν τι σημαίνει να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε όλη σου το ζωή. Τα social media μας έχουν κάνει λίγο εγωκεντρικούς όλους. Πρέπει να μοιραζόμαστε πράγματα. Εγώ σοκάρομαι με αυτά που συμβαίνουν. Βλέπεις καταστάσεις που λες μόνο σε ταινία γίνεται. Πρέπει να μην φοβόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας και να μιλάμε».