Σασμός - Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκαλύπτουν ποια σκηνή τους δυσκόλεψε περισσότερο: «Έχουμε κάνει πολλές αλλά αυτή…»

Απόλυτα ειλικρινείς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σασμός - Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκαλύπτουν ποια σκηνή τους δυσκόλεψε περισσότερο: «Έχουμε κάνει πολλές αλλά αυτή…»

Τα τελευταία χρόνια σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης ως «Μαθιός» και «Βασιλική» στον Σασμό του Alpha. Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αντίστοιχα ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και έδωσαν τα δικά τους προσωπικά spoilers για τη σειρά.

Συγκεκριμένα όταν η παρουσιάστρια ρώτησε για την αυριανή απόπειρα δολοφονίας απέναντι στον Μαθιό, ανέφεραν με χιούμορ ότι ο χαρακτήρας είναι... αλεξίσφαιρος. Οι δυο ηθοποιοί απάντησαν και για το ενδεχόμενο να βρουν γαλήνη σαν τηλεοπτικό ζευγάρι, με τον Δημήτρη Λάλο να λέει: «Οι χαρακτήρες ήδη ζουν τη γαλήνη τους. Οι δυσκολίες είναι εκεί, αλλά και ο έρωτας που ζούνε, και η ένταση, είναι η ζωή η ίδια. Δεν είναι μόνο να περιμένεις κάτι να συμβεί».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρόσθεσε από την πλευρά της: «Γαλήνη δεν μπορεί να υπάρξει γιατί όταν την έχεις συνοδεύεται από τον φόβο ότι θα τη χάσεις. Οι ήρωές μας, ακόμα περισσότερο, επειδή ζουν συνέχεια την ανατροπή της ευόδωσης των ονείρων τους, το έχουν αυτό σε βαθμό φοβίας. Ιδίως η Βασιλική φοβάται ότι θα ανατραπεί οτιδήποτε καλό ζει, και τώρα είναι στη δυσάρεστη θέση να ετοιμάζεται να αποκτήσει το μωρό της, ενώ είναι σε πένθος για τον Νικηφόρο κι ενώ ο Μαθιός σχεδιάζει να παραδοθεί».

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Αμούτζας αποκλειστικά στο youweekly.gr: «Οι δικοί μου ταράχτηκαν με το μακάβριο θέαμα στον Σασμό»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή για τον Δημήτρη Λάλο και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Όταν ερωτήθηκαν για τη σκηνή που τους «άγγιξε» περισσότερο προσωπικά, και οι δύο απάντησαν για τον θάνατο του Νικηφόρου. Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε πρώτος, λέγοντας: «Όταν ήταν ο Νικηφόρος νεκρός και έπρεπε να του πάμε τα ρούχα στο νεκροτομείο για να τον ντύσουμε, ήταν πολύ συγκινιασιακά φορτισμένη σκηνή. Έχουμε κάνει πολύ δύσκολες σκηνές, αλλά αυτή φέτος ιδίως ήταν…», με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου να συμφωνεί με τον συμπρωταγωνιστή της και να συμπληρώνει: «Μαζί με αυτή που πέθανε ο μικρός στα χέρια μου, ήταν οι δύο πιο δύσκολες σκηνές. Γενικά αυτή η εβδομάδα των Παθών ήταν για εμένα πάρα πολύ δύσκολη. Προσπαθώ όταν φεύγω απ' τη δουλειά να είμαι ανάλαφρη, αλλά εκείνη την εβδομάδα ήμουν χάλια». Δείτε τι δήλωσαν:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαριλίτα Λαμπροπούλου αποκάλυψη: Η μοιραία γνωριμία με τον πρώην πλέον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη - Τότε εκείνος ήταν με άλλη κοπέλα

Κατερίνα Καινούργιου για Λάλο: «Όταν οι άνθρωποι εκτίθενται τηλεοπτικά, έχουν ανοίξει το παράθυρο...» - Η αιχμηρή τοποθέτηση για τις φήμες περί διαζυγίου

Alpha: Η απόφαση του σταθμού για την τέταρτη σεζόν του Σασμού - Τι θα συμβεί;

Σασμός: «Αχ Βασιλική μου... Ερμηνειάρα!» - Χαμός στο twitter για την ομολογία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

Σασμός (16/1): «Ενα ασθενοφόρο γρήγορα» - Σώζει τη ζωή του Μαθιού και χαροπαλεύει

Σασμός (15/1): Σηκώνουν όπλο και σημαδεύουν τον Μαθιό στο κεφάλι - Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Άνω Ποριά

Σασμός: «Το μυστικό σου θα το θάψουμε μαζί με τον νεκρό» - Συμφορά! Πυροβολούν τον Μαθιό έξω από το κρατητήριο

Σασμός - αποκλειστικό: Θανάσιμος κίνδυνος για την Βασιλική και το αγέννητο παιδί της μετά την εξαφάνιση του Αντρέα

Δημήτρης Λάλος: Η ηλικία, η καταγωγή, ο γάμος και ο "Σασμός"

Πεθαίνει η Βασιλική και επιστρέφει ως φάντασμα; Spoiler μεγατόνων από την Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Σασμό