Μιχάλης Σαράντης: «Είχα πολλές ενοχές όταν έχασα τον καλύτερό μου φίλο»

«Κλονίστηκε το σύμπαν μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μιχάλης Σαράντης: «Είχα πολλές ενοχές όταν έχασα τον καλύτερό μου φίλο»

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στο I Love ΣουΚου και τον Τάσο Μπιμπισίδη για τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε τη στιγμή που δυσκολεύτηκε περισσότερο στη ζωή του, όταν χρειάστηκε να αποχαιρετήσει πολύ νωρίς τον καλύτερό του φίλο.

Ο δημοσιογράφος αρχικά τον ρώτησε για την χαρακτηριστική του φυσιογνωμία, και αν αυτή τον βοήθησε στη δουλειά του, με τον Μιχάλη Σαράντη να απαντάει: «Δεν ξέρω, μάλλον ναι. Στην αρχή τουλάχιστον, στα πρώτα μου βήματα, νομίζω ότι λειτούργησε θετικά», ενώ συμπλήρωσε ότι ταιριάζει και με τον Συρανό ντε Μπερζεράκ, τον οποίο υποδύεται: «Ήρθε κάπως το πλήρωμα του χρόνου με την εμφάνιση, γιατί ο Συρανό έχει μία πολύ μεγάλη μύτη. Μέσα από αυτή την παράσταση είπα να γιορτάσω τη μύτη μου, η οποία έχει... ακούσει πολλά μέσα στα χρόνια. Θεωρώ ότι ήταν ώρα οι άνθρωποι να μην κρίνονται από την εξωτερική τους εμφάνιση, είναι χαζό».

Δείτε επίσης: Survivor – Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σάββα Γκέντσογλου: «Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου, πέθανε όταν ήμουν 15 χρονών...»

Η εξομολόγηση του Μιχάλη Σαράντη για τα σκοτάδια του

Στη συνέχεια μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική δηλώνοντας: «Από παιδί ήθελα να είμαι ανάμεσα σε κόσμο. Δεν σημαίνει ότι ήμουν κοινωνικός απαραίτητα, μπορεί να φοβόμουν κιόλας να κάθομαι μόνος μου. Εγώ κι αν έχω παλέψει με τα σκοτάδια μου και τους δαίμονές μου. Ήρθαν και είναι εδώ παρέα μου».

«Όταν έχασα τον καλύτερό μου φίλο στην δευτέρα Γυμνασίου, κάπως κλονίστηκε όλο το σύμπαν μου. Αρρώστησε. Ο Ηλίας ήταν πάντα ο πρώτος, ο καλύτερος, ο πιο λαμπερός χωρίς να τον ζηλεύουμε. Τον θαυμάζαμε όλοι. Οπότε όταν “έφυγε”, ό,τι έκανα ήθελα να το κάνω και για αυτόν και ό,τι δεν το έκανα, δεν το έκανα γιατί ένιωθα ότι θα έπρεπε να το κάνει αυτός. Είχα πάρα πολλές ενοχές. Τίποτα δεν ξεπερνιέται, έρχεται σε ειρήνη».