Survivor – Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σάββα Γκέντσογλου: «Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου, πέθανε όταν ήμουν 15 χρονών...»

Ραγίζει καρδιές ο ποδοσφαιριστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor – Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σάββα Γκέντσογλου: «Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου, πέθανε όταν ήμουν 15 χρονών...»

Σε μία απροσδόκητη εξομολόγηση προχώρησε στο σημερινό επεισόδιο (14/1) του Survivor ο Σάββας Γκέντσογλου, καθώς αποκάλυψε ότι σε ηλικία μόλις 15 ετών έχασε έναν άνθρωπο που στάθηκε για εκείνον ως ο δεύτερος πατέρας του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αρχικά θέλησε να επανασυστηθεί στο κοινό και μίλησε στην κάμερα του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ για τις νέες δραστηριότητές του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Πολλοί με γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο και είναι λογικό, αλλά πλέον έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα επιχειρηματικά, και θέλω να ασχοληθώ με αυτά. Παρόλα αυτά το ποδόσφαιρο το αγαπάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να το σταματήσω. Θα συνεχίσω να παίζω για όσο αντέχω. Έφυγα πολύ μικρός από το χωριό για να ακολουθήσω το όνειρό μου και τα κατάφερα».

Και συνέχισε: «Γενικά ευχαριστώ τον Θεό γιατί έχω καταφέρει ό,τι ονειρευόμουν μικρός και τώρα πλέον στα όνειρά μου συμπεριλαμβάνονται άλλου είδους πράγματα. Όμως το ποδόσφαιρο παραμένει η διέξοδός μου όποτε δεν είμαι καλά».

Δείτε επίσης: Survivor – Αρρώστησαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ξέσπασαν σε κλάματα

Ο Σάββας Γκέντσογλου για την απώλεια που τον πλήγωσε

Στις ίδιες δηλώσεις, ο Σάββας Γκέντσογλου αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του: «Ήταν όταν έχασα τον νονό μου, που ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Ήταν τόσο έντονη φιγούρα στη ζωή μου, που ένα μήνα ζούσα με τους γονείς μου και έναν μήνα μάζευα τα πράγματά μου και ζούσα με τον νονό μου και τη νονά μου. Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα, ήταν νεφροπαθής, έκανε αιμοκάθαρση κάθε τρεις μέρες. Γενικά περνούσε πολύ δύσκολα, αλλά ήταν μαχητής, δεν έδειχνε τίποτα και ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Βίωσα αυτή την απώλεια σχετικά μικρός γιατί ήμουν 15 χρονών όταν πέθανε, ένιωσα σαν να έχασα τον έναν απ' τους δύο μου πατεράδες»