Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός πλατό ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Η ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη για την υγεία του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός πλατό ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Η ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη για την υγεία του

Η Ανθή Βούλγαρη, το πρωί της Δευτέρας 15/1, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του MEGA, Κοινωνία Ώρα Mega, μόνη της, χωρίς τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, κι αυτό γιατί ο παρουσιαστής δεν αισθανόταν πολύ καλά όσον αφορά στην υγεία του.

Η ίδια, συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο συνεργάτης της έχει κολλήσει κάποια ίωση και έχει ανεβάσει πυρετό, ενώ εξήγησε πως θα λείπει και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Εξέφρασε την θλίψη της για το γεγονός πως δεν θα έχει την παρέα της στο πλατό, ωστόσο θεωρεί πως θα τα βγάλει πέρα, και χωρίς εκείνον.

Η ανακοίνωση της Ανθής Βούλγαρη για την υγεία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Παιδιά είμαι λίγο μόνη μου, σαν τον κούκο, σήμερα! Τι να κάνω; Μας χτύπησε την πόρτα η ίωση. Μόνη μου χωρίς τον Ιορδάνη σήμερα! Πού είσαι Ιορδάνη μου; Μου λείπεις τόσο πολύ, τόσο πολύ! Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα! Έχει λίγο πυρετούλη, δεν μπορεί να είναι μαζί μας σήμερα, θα λείπει για μερικές μέρες να αναρρώσει, γι’ αυτό σας θέλω όλους κοντά μου σήμερα. Πού θα πάει θα το βγάλουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Γιατί στέλνεις μηνύματα σε παντρεμένες;» - ''Σάστισε'' η Ανθή Βούλγαρη με το σχόλιο του Χασαπόπουλου

Η συγκίνησή της με τη δημόσια αποκάλυψη του παρουσιαστή για την οικογένειά του πριν από λίγες ημέρες

Την Δευτέρα 11/12 η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ξεκίνησαν την εκπομπή τους στο Κοινωνία Ώρα Mega με μία αντίστροφή μέτρηση σχετικά με την έναρξη των Χριστουγέννων, που τόσο πολύ περιμένει πλήθος κόσμου.

Από τη μεριά της η δημοσιογράφος έδειξε να έχει μεγαλύτερη ανυπομονησία και ενθουσιασμό για το γιορτινό κλίμα, που αναμένεται με τον δημοσιογράφο να παίρνει το λόγο κάνοντας μια αποκάλυψη, που στεναχώρησε την Ανθή Βούλγαρη ιδιαίτερα (δείτε εδώ την έκπληξη γενεθλίων στον Χασαπόπουλο).

«Καλά δεν είχαμε και φωτογραφικές τότε, όταν ήμουν εγώ μικρός. Ήμασταν φτωχοί τότε παιδιά εμείς στην Ξάνθη, δεν είχαμε τέτοια χριστουγεννιάτικα δέντρα κάθε χρόνο, φωτογραφίες και τέτοια, τίποτα, τι να κάνουμε», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Ιορδάνη μου θέλω τόσο πολύ να σου κάνω κάθε χριστουγεννιάτικο δώρο υπάρχει τώρα», απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν πειράζει δε μου έχει μείνει τώρα απωθημένο, τα έχω ξεπεράσει δεν είμαι σαν εσένα, που ψάχνεις καρουζέλ», απάντησε ο Χασαπόπουλος.

Χασαπόπουλος - Βούλγαρη