Βασίλης Καρράς: Αγκαλιασμένοι Βανδή, Ρέμος & Φουρέιρα τραγούδησαν στη σκηνή προς τιμήν του - «Θα τον αγαπάμε για πάντα»

Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βασίλης Καρράς: Αγκαλιασμένοι Βανδή, Ρέμος & Φουρέιρα τραγούδησαν στη σκηνή προς τιμήν του - «Θα τον αγαπάμε για πάντα»

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα του 2023 σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του, την σύζυγο του και την κόρη του (δείτε εδώ την ευχή που της έδωσε πριν "φύγει"), αλλά και σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα και τους θαυμαστές του.

Έκτοτε, πολλοί τραγουδιστές, για να τον τιμήσουν, στις δικές τους εμφανίσεις τραγουδούν τα κομμάτια του, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση. Το Σαββατοκύριακο αυτό, μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, ανέβηκε στη σκηνή και οι τρεις τους αγκαλιασμένη τραγούδησαν προς τιμήν του. Επέλεξαν το "Γέλα μου".

Η συγκινητική στιγμή που Ρέμος, Βανδή, Φουρέιρα τραγουδούν για τον Βασίλη Καρρά

«Πρώτη φορά στην Αθήνα κατέβηκε η Δέσποινα με τον Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης της έδωσε το γήπεδο, και μετά της έγραψε αυτό το υπέροχο τραγούδι, και σήμερα θα το πούμε για εκείνον, όχι για εμάς. Όλοι μαζί θα το πούμε για τον Βασίλη μας, γιατί τον τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε για πάντα», ακούγεται να λέει ο Αντώνης Ρέμος στο βίντεο.

Δείτε επίσης: Η τελευταία επιθυμία του αγαπημένου τραγουδιστή

Η στιγμή που η Δέσποινα "λύγισε" στην κηδεία του

Στις 27/12 συγγενείς και θαυμαστές του Βασίλη Καρρά, τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη τους Ειρήνη, ενώ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν και ο αδερφός του που (δείτε βίντεο).

Βαριά ψυχολογικά ωστόσο ήταν και όσοι συνεργάστηκαν μαζί του και τον αγάπησαν. Ανάμεσα τους η Δέσποινα Βανδή, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, δεν σταμάτησε να κλαίει καθ' όλη την διάρκεια της κηδείας μέσα στην εκκλησία.

Μάλιστα, μη μπορώντας να αντέξει την πίεση, βγήκε από την πίσω πόρτα με τον Βασίλη Μπισμπίκη να την συνοδεύει.