Ναταλία Τσαλίκη: «Το ότι δεν άκουσα τη λέξη "σ’ αγαπώ"...» - Η σπάνια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Μπέζο

«Για να είμαστε μαζί ακόμα, πάει να πει ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ναταλία Τσαλίκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, μαζί με τον συνεργάτη της, Άρη Λεμπεσόπουλο, μιλώντας για τα σύγχρονα ζευγάρια. Η ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Γιάννη Μπέζο, εξηγώντας πως η παιδική της ηλικία έπαιξε ρόλο στον τρόπο που διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας της, επηρεάζοντας έτσι την σχέση τους.

Η ίδια δεν συνηθίζει να μιλά συχνά στις κάμερες και να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ έχουν καταφέρει με τον σύζυγό τους να κρατήσουν γενικά την ζωή τους μακριά από τις εκπομπές και τα media γενικότερα, όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία είναι πολλά εάν σκεφτεί κανείς πως παντρεύτηκαν το 1987.

Η προσωπική εξομολόγηση της Ναταλίας Τσαλίκη

«Έχουμε μεγάλη αγάπη, φροντίδα και δόσιμο προς τα ζώα, αλλά πίσω από αυτό κρύβεται η δυσκολία μας να έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους. Βλέπω ανθρώπους που δεν κάνουν σχέσεις και έχουν ένα ζώο, αυτό δεν έχει μονό θετικές πλευρές. Δεν το παρατηρούσα πριν 10 χρόνια αυτό...», είπε αρχικά η ηθοποιός για τις σχέσεις των νέων.

«Σχεδόν καθημερινά επαναπροσδιορίζουμε την σχέση μας, θα έλεγα εγώ... Δεν επαναπαύομαι, δεν μπορώ να πω ότι "τώρα εντάξει". Κάθε πρωί είναι μία καινούρια ημέρα για εμένα και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, δεν το κάνω για να αποδείξω κάτι. Για να είμαστε μαζί ακόμα, πάει να πει ότι κι εκείνος κάτι ανάλογο κάνει. Τι κάνει δεν ξέρω, αλλά είναι κάτι ανάλογο», δήλωσε έπειτα για τον Γιάννη Μπέζο.

«Απ' ότι βλέπω και από εμένα, αλλά και από άλλα ζευγάρια, την σχέση την κρατάει η γυναίκα. Αν κάτι σε έχει κρατήσει σε έναν άνθρωπο, θα πει ότι υπάρχει κάτι. Με τον σύζυγό μου υπάρχει αγάπη, ενδιαφέρον, εκτίμηση και θαυμασμός και με τα χρονιά "αναπνέεις" μαζί με τον άλλο. Είναι κάτι μαγικό», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική της επιστροφή, επισήμανε: «Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά καμία που να με αντιπροσώπευε, γι' αυτό και θα μείνω εκτός. Δεν μπορούσα να τα καταφέρω κιόλας, επειδή είχα το θέατρο. Δεν θα μπορούσα να τα κάνω και τα δύο».

«Το ότι δεν άκουσα τη λέξη "σ’ αγαπώ" στην παιδική μου ηλικία, μου έκανε για μεγάλο διάστημα της ζωής μου κακό. Γι' αυτό και ασχολήθηκα με το θέατρο, για να το καταπολεμήσω. Τώρα πια, όμως, είμαι εκδηλωτική, λέω "σ' αγαπώ" πολύ εύκολα και ανοίγομαι πολύ εύκολα», κατέληξε για την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης: «Έφυγα από το σπίτι...» - Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της η Ναταλία Τσαλίκη