Άντζελα Γκερέκου: Τα "έσπασε" σε γνωστό club της Αθήνας με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου - Φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματά τους

Ντυμένη στα μαύρα εκείνη και η νεαρή με μίνι κολλητό φόρεμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Γκερέκου, πριν από λίγα 24ωρα, διασκέδαζε σε πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, και ο φωτογραφικός φακός τις "τσάκωσε" και τις απαθανάτισε κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η "Αθηνά" από την Γη της Ελιάς ήταν ντυμένη στα μαύρα, με χρυσούς κρίκους στα αυτιά και ένα λευκό παλτό, ενώ ο καρπός του έρωτά της με τον Τόλη Βοσκόπουλο φορούσε ένα μίνι κολλητό φόρεμα, με ρετρό διάθεση και άνοιγμα στο στήθος. Πολύ κομψές και οι δύο, με την κόρη να έχει βαφτεί σε γήινες αποχρώσεις, ενώ η μητέρα της τόλμησε το κόκκινο κραγιόν. Στην παρέα τους βρέθηκαν κι άλλα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο Νίκος Βέρτης, με τον οποίο φωτογραφήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Η νυχτερινή έξοδος της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Μαρία Βοσκοπούλου club

Βοσκοπούλου Γκερέκου club

Γκερέκου Βέρτης

Άντζελα Γκερέκου club

Φωτογραφίες από το σπίτι της νεαρής

Έχοντας ξεκινήσει τη δική της ζωή, η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, μένει σε ένα πολύ όμορφη και κομψό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Έχει διαμορφώσει το χώρο της έτσι ώστε να είναι το προσωπικό της καταφύγιο όπου θα καταφεύγει έπειτα από μια δύσκολη και απαιτητική ημέρα.

Φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό του όσο και από το εξωτερικό, μας έχει δείξει με διάφορες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε πολλές από αυτές μάλιστα, πρωταγωνίστρια είναι η γάτα της.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας με μεγάλο σαλόνι και ξύλινα πατώματα. Επικρατούν τα γήινα χρώματα και οι vintage πινελιές ακόμη και στους τοίχους που κοσμούν οι κομψοί πίνακες.

Ένας καθρέφτης κρεμαστός, δίνει μια πιο vintage διάθεση και φωτίζει τον εσωτερικό χώρο του σαλονιού.

Το διαμέρισμα της Μαρίας Βοσκοπούλου επίσης, διαθέτει μπαλκόνι με φυτά και φωτάκια. Επίσης, η θέα στην Ακρόπολη είναι μαγευτική!

Δείτε επίσης: «Πείτε του ότι τον αγαπάτε» - Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας ανήμερα της γιορτής του πατέρα

Μαρία Βοσκοπούλου