Μαρινέλλα: Νυχτοπερπατήματα για τη θρυλική Ελληνίδα τραγουδίστρια - Της έδωσαν το μικρόφωνο Ρέμος & Φουρέιρα στο Νοx

Μοναδική στιγμή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η θρυλική και πολύ αγαπημένη σε όλους Μαρινέλλα το βράδυ της Παρασκευής 12/1 διασκέδασε στο Nox, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Η κάμερα του I love ΣουΚου εξασφάλισε μάλιστα αποκλειστικά πλάνα, που προβλήθηκαν το Σάββατο 13/1.

Πολύ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, που ο Ρέμος και η Φουρέιρα κατέβηκαν από τη σκηνή δίνοντας το μικρόφωνο στη Μαρινέλλα. Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια με μία και μόνο ερμηνεία της κατέπληξε το κοινό, που διασκέδαζε στο μαγαζί.

Δείτε επίσης: Αντώνης Ρέμος: ''Πανικός'' με την ανακοίνωση του στο Nox - Γνωστός επιχειρηματίας κέρασε όλο το μαγαζί με μία μόνο εξαίρεση (Βίντεο)

Η ερμηνεία της Μαρινέλλας δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και στην Ελένη Φουρέιρα

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο ο σεβασμός, που έδειξαν ο Ρέμος και η Φουρέιρα στη Μαρινέλλα ήταν τεράστιος. Ο πρώτος μάλιστα έχει μια στενή και πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί της, η οποία κρατάει πολλά χρόνια πίσω.

Η βραδινή έξοδος του Ρέμου με τη Μπόσνιακ στη Μαρινέλλα

Ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ πριν από λίγες ημέρες έκαναν μια νέα βραδινή έξοδο με το ερωτευμένο ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο NOX Athens, εκεί που εμφανίζεται η θρυλική Μαρινέλλα.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν παρών στη βραδιά και μάλιστα απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο να φωτογραφίζεται μαζί με το μοντέλο στο καμαρίνι της Μαρινέλλας (δείτε εδώ τι συνέβη με την υγεία της πριν από λίγο καιρό).

Οι τρείς τους πόζαραν χαμογελαστοί και πολύ ευδιάθετοι, καθώς είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση των δύο τραγουδιστών. Παλαιότερα μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος είχε δηλώσει, πως η σχέση του με την Μαρινέλλα είναι σχεδόν οικογενειακή.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ