Αγγελική Ηλιάδη - "Βόμβα" για το Survivor: «Ο Σάββας Γκέντσογλου θα...»

«Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη -

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, στον πρώην σύζυγό της Σάββα Γκέντσογλου και την συμμετοχή του στο Survivor, στον Βασίλη Καρρά, αλλά και στην γιαγιά της Καίτη Γκρέυ (δείτε γιατί είχαν βρεθεί πρόσφατα στα δικαστήρια).

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη που θα συζητηθούν

«Ετοιμάζουμε καινούργιες συνεργασίες και τραγούδια, μου έλειψε πολύ η δουλειά μου. Έχω αρκετούς μήνες να τραγουδήσω. Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή να το ανακοινώσω», ανέφερε στην αρχική της συνέντευξης της η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ενώ, ρωτήθηκε και για την συμμετοχή της στο I'm a celebrity get me out of here. «Ήταν υπέροχη εμπειρία. Περάσαμε δύσκολες στιγμές γιατί τοconcept δεν ήταν ριάλιτι. Ο κόσμος δεν έβλεπε τις δυσκολίες που είχαμε στην καθημερινή μας ζωή, δεν έβλεπε τους τυφώνες και τις καταιγίδες», είπε.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο γιατί δεν την είδαμε στο Survivor παρόλο που είχε ακουστεί πως θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ξεκαθάρισε πως: «Εμείς επιστρέψαμε 10 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα και το team έφυγε αρχές Ιανουαρίου., γιατί έπρεπε να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Έλειπα ήδη δυο μήνες. Μου ήταν πολύ δύσκολο να το κάνω. Όλα είναι πιθανά».

Για τον Σάββα Γκέντσογλου ωστόσο, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέσα στο παιχνίδι σχολίασε: «Είχαμε συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα και στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ και στους δυο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέω "δεν τον παίρνετε, εγώ δεν έχω γυρίσει ακόμα στην Ελλάδα" και κάπως έτσι έγινε η επικοινωνία. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό, ξέρω τις δυνατότητες του δεν το λέω με έπαρση».

Πως είναι όμως οι σχέσεις τους; «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης μεταξύ μας. Λόγω της δουλειάς του ήταν πάντα σε κάποια πόλη εκτός Ελλάδας. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή», εξομολογήθηκε.

Επίσης, ρωτήθηκε και για τον Βασίλη Καρρά που έφυγε από την ζωή πριν μερικές εβδομάδες (δείτε τις 2 πιο δυνατές στιγμές της κηδείας του), αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. «Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές. Ήμουν μικρούλα όταν τον γνώρισα, ήμουν 18 χρονών. Μου συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν πατέρας μου, με προστάτευε, με συμβούλευε. Απλόχερος, μεγαλόψυχος, όπως ήταν με όλους. Του λέω "θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο" και μου λέει «εννοείται, να βρούμε τραγούδι». Ένα υπέροχο τραγούδι, που θα μου μείνει. Είναι μεγάλος θησαυρός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ που πάσχει από άνοια, είπε συγκινημένη: «Η σχέση μας είναι όπως ήταν. Φυσικα και υπάρχει επικοινωνία. Δεν με αναγνωρίζει, μου είναι πολύ λυπηρό να το επαναλαμβάνω».