Η απόσταση έφερε το τέλος: Χώρισε ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από 5 χρόνια σχέσης

Εκείνος πήρε Κύπρο να παρουσιάσει εκπομπή και εκείνη έμεινε στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απόσταση έφερε το τέλος: Χώρισε ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από 5 χρόνια σχέσης

Μπορεί να ξεπέρασαν την κρίση που είχαν περάσει στο παρελθόν και να έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους η οποία απέδωσε καρπούς, ωστόσο όπως φαίνεται η απόσταση κατάφερε να τους χωρίσει. Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή έπειτα από 5 χρόνια κοινής πορείας και συγκατοίκησης.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό σουσου που παίζει στο OPEN, εκείνος μετακόμισε στην Κύπρο όπου παρουσιάζει διαδικτυακή εκπομπή, ενώ εκείνη έμεινε στην Ελλάδα αφού έχει ανοίξει τη δική της εταιρία με ρούχα.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε μετά από 5 χρόνια σχέσης

Ο λόγος για την Στέλλα Μιζεράκη και τον Δόκτωρ Χταπόδια. Το ζευγάρι δεν έκρυβε τη σχέση του και ήταν πολλές οι κοινές αναρτήσεις στα social media. Και οι δυο έχουν την ίδια τρέλα και το αποδείκνυαν με διάφορα βίντεο και φωτογραφίες. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες είχαν διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με ένα πολύ χιουμοριστικό βίντεο.

Το γεγονός ωστόσο πως ο ένας δεν έχει κάνει unfollow τον άλλον, αλλά και ότι είναι ερωτευμένη, δημιουργεί ερωτικά στο χωρισμό, αφού είναι πιθανό να γίνει σύντομα επανασύνδεση.

Τι έλεγε στην πρόσφατη συνέντευξη της η Στέλλα

Το Μάϊο που μας πέρασε έκλεισαν τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, του νεαρού παίκτη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ''Power of love'' δημιουργώντας τότε μάλιστα σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη.

Η πρώην σύντροφος του Πάνου, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε τροχαίο με τη μηχανή του - μιλάει πάντα με τα καλύτερα για τον Ζάρλα και για τις αναμνήσεις, που έχει από την εποχή που υπήρξαν ζευγάρι (δείτε εδώ την ανάρτηση της μητέρας του για τα 4 χρόνια θανάτου του).

Η Στέλλα Μιζεράκη παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Γειά Σου, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 30/12 με την ίδια να μιλάει μεταξύ άλλων για τον Πάνο και για τον τόσo γρήγορο χαμό του.

«Τον θυμάμαι και τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου έτσι ακριβώς όπως ήταν και έτσι όπως τον αγαπήσαμε και θέλω να έχω αυτή την εικόνα και αυτή την ανάμνηση. Έχω πολλές φωτογραφίες στο κινητό μου - από το παιχνιδι - κάποιες φορές τυχαίνει να τις δω, αλλά δεν το αποφεύγω», είπε η Στέλλα Μιζεράκη.