Στέλιος Ρόκκος: Πολύ ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή - 2 εβδομάδες από τον χαμό του αδερφού του

Έγινε γνωστό πως....

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 13/1 ο Στέλιος Ρόκκος και ο Διονύσης Σχοινάς έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση στο Barbarella live με τον τραγουδιστή να βγαίνει στη σκηνή δύο εβδομάδες από την τραγική και ξαφνική είδηση θανάτου του αδερφού του.

Όπως είναι φυσικό, ο τραγουδιστής λόγω πένθους απείχε από το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μάλιστα είχε παραμείνει κλειστό (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση των συνεργατών του).

Η ευχάριστη είδηση για τον Στέλιο Ρόκκο

Αφού λοιπόν έπεσε αυλαία στο σχήμα Ρόκκος - Σχοινάς την Δευτέρα 15/1 κυκλοφόρησε μέσα από το Πάμε Δανάη μια πολύ ευχάριστη είδηση. Πιο αναλυτικά, λέγεται πως αφού ο Στέλιος Ρόκκος κάνει μια παύση για να ηρεμήσει ψυχολογικά και να διαχειριστεί τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις, θα επιστρέψει στις πίστες μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη.

Η πρώτη του εμφάνισή του στη σκηνή 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού του

Πέρασαν δύο εβδομάδες από τότε και ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη μουσική σκηνή, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια αυτή. Στο προφίλ του νυχτερινού κέντρου στο Instagram δημοσιεύθηκαν, μάλιστα, βίντεο από τη στιγμή που τραγουδούσε και λίγο πριν το κλείσιμο, ακούγεται να λέει:

«Αυτό ήταν που χρειαζόμουν… την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε επίσης: «Ετοιμαζόταν να παντρευτεί την σύντροφό του» - Τραγική ειρωνεία η αιτία της βουτιάς που του κόστισε τη ζωή