Masterchef 8: «Φέτος για πρώτη φορά...» - Απίστευτες αποκαλύψεις από Κουτσόπουλο, Κοντιζά & Ιωαννίδη λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Τι αλλάζει στον νέο κύκλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8: «Φέτος για πρώτη φορά...» - Απίστευτες αποκαλύψεις από Κουτσόπουλο, Κοντιζά & Ιωαννίδη λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Το βράδυ της Δευτέρας 15/1 αναμένεται να προβληθεί η μεγάλη πρεμιέρα του Mastercehf 8 με το μαγειρικό ριάλιτι να βγαίνει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από τη συχνότητα του Star (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού).

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησαν δηλώσεις στο Breakfast at star μιλώντας για τις αλλαγές, που πρόκειται να δούμε φέτος στο διαγωνισμό, αλλά και για τη μεγάλη ανυπομονησία τους.

Δείτε επίσης: MasterChef 8 spoiler: «Είμαι ένας φτωχός άνθρωπος» - "Λύγισε" ο Κουτσόπουλος στις audition με την Ελένη (Βίντεο)

Οι αποκαλύψεις Κουτσόπουλου, Ιωαννίδη και Κοντιζά λίγο πριν την πρεμιέρα του Masterchef 8

«Φέτος μία από τις αλλαγές στις οντισιόν είναι ότι θα επικρατήσουν οι μονομαχίες. Θα είναι λίγο πιο δύσκολα και πιο απαιτητικά τα πράγματα φέτος», ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Μαγειρικές μονομαχίες και ο καλύτερος κερδίζει. Αυτό είναι το νόημα. Οι ίδιοι οι παίκτες βάζουν τον πήχη ψηλά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Φέτος για πρώτη φορά οι μισοί από αυτούς που βλέπουμε μπαίνουν τελικά στο παιχνίδι. Θα δώσουμε όσες ποδιές δίνουμε κάθε χρόνο!», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Φέτος θα μπουν στο σπίτι 24 άτομα, θα δώσουμε 24 ποδιές με μία ενδιάμεση διαδικασία! Μέχρι εκεί μπορώ να πω. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν άγχος στην αρχή, όχι φόβο. Ίσως φοβούνται λίγο περισσότερο τον Σωτήρη, γιατί είναι πιο ψαρωτικός και αν αργήσει να ξυπνήσει, έχει αυτή την ωραία ξινίλα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.