Τόνια Καζιάνη: Ντυμένη στα λευκά με κόκκινο κραγιόν - Πώς είναι σήμερα η σταρ της δεκαετίας του '70

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τόνια Καζιάνη: Ντυμένη στα λευκά με κόκκινο κραγιόν - Πώς είναι σήμερα η σταρ της δεκαετίας του '70

Η Τόνια Καζιάνη είναι μία από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες ηθοποιούς. Γεννήθηκε το 1945 στην Άνδρο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και σειρές της δεκαετία του ΄70 και του ΄80, ωστόσο παρά την επιτυχία της, δεν ήθελε να βρίσκεται στο προσκήνιο και στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο έρωτάς της ήταν ο Γιώργος Τζώρτζη, επίσης ηθοποιός, με τον οποίο γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας «Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα», όπου και ερωτεύτηκαν. Ένα χρόνο αργότερα, πρωταγωνίστησαν μαζί στο σίριαλ «Άγνωστος Πόλεμος» και λίγο καιρό μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Ευγενία.

Δείτε επίσης: Με γκριζαρισμένα μαλλιά & γοητευτικός όπως τότε - Πως είναι σήμερα ο 74χρονος πλέον, Πάνος Μιχαλόπουλος (Φωτογραφία)

Πώς είναι σήμερα η Τόνια Καζιάνη

Στα 74 χρόνια της πλέον, έχει απομακρυνθεί τελείως από τον χώρο της showbiz και έχει επιλέξει να απομονωθεί στο πολυτελές σπίτι της, ιδιαίτερα μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της, ο οποίος, τελικά, στις 14 του περασμένου Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών. Όλο τον χρόνο της έκτοτε τον αφιερώνει στο παιδί της και στην εγγονή της, τη Ζωή, στην οποία έχει αδυναμία, όπως είχε και ο καλός της.

Η κάμερα του youweekly.gr, ωστόσο, την συνάντησε πριν από λίγα 24ωρα στα εγκαίνια της έκθεσης του Κώστα Σπυριούνη, στον Εικαστικό Κύκλο Sianti και την απαθανάτισε. Παραμένει εντυπωσιακή και πολύ κομψή! Ήταν ντυμένη στα λευκά, στα χέρια της κρατούσε μία μπεζ τσάντα με χρυσή αλυσίδα και ένα μαντήλι, ενώ είχε ισιώσει τα μαλλιά της και είχε τονίσει το βλέμμα της με μπλε σκιά, συνδυάζοντάς τη με κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Δίπλα της στεκόταν η Μιμή Ρουφογάλη, με ένα λευκό φόρεμα με σχέδια σε μωβ, κίτρινο και γαλάζιο χρώμα, το οποίο συνδύασε με έντονα αξεσουάρ στον λαιμό και στα αυτιά της. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στον φακό!

Τόνια Καζιάνη πώς είναι σήμερα