Με γκριζαρισμένα μαλλιά & γοητευτικός όπως τότε - Πως είναι σήμερα ο 74χρονος πλέον, Πάνος Μιχαλόπουλος (Φωτογραφία)

Έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μετά την τελευταία του τηλεοπτική συνεργασία στην σειρά Super Μπαμπάς, που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το έτος 2007 - 2008, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την τηλεόραση και να επιλέξει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από τότε λοιπόν μέχρι και σήμερα, οι δημόσιες εμφανίσεις είναι ελάχιστες! Ο άλλοτε σπουδαίος ηθοποιός με τις τεράστιες επιτυχίες στην μικρή οθόνη αλλά και τον κινηματογράφο, ζει μόνιμα στην Καλαμάτα όπου έχει γίνει αγρότης.

«Μετά τη σειρά "Η ώρα η καλή" πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση. Zω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα, που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου. Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου», είχε πει μεταξύ άλλων σε μια πρόσφατη συνέντευξη του - δείτε την εδώ.

Πως είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, κυκλοφόρησε μια σπάνια φωτογραφία του Πάνου Μιχαλόπουλου - μετά την δημόσια εμφάνιση του σε μαγαζί της Αθήνας - με μια μικρή θαυμάστρια του, όπως αναφέρει η espressonews.gr.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον ηθοποιό γκριζομάλλη μέλλον, αφού είναι 74 ετών πλέον, ωστόσο γοητευτικό όπως πάντα.

Πάνος Μιχαλόπουλος σήμερα

Ο λόγος που αποσύρθηκε από την τηλεόραση

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει», είχε εξομολογηθεί στην Espresso.