Γοητευτικός όπως τότε, απλά με πιο γκρίζα μαλλιά - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Πάνο Μιχαλόπουλο μετά από 12 χρόνια

Δείτε την φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφήσει πίσω του την υποκριτική. Μπορεί κάποτε να μεσουρανούσε στην τηλεόραση, αφού πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς και γοητευτικούς ηθοποιούς στην Ελλάδα, ωστόσο, πλέον στα 74 του, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009. Τελευταία φορά σε σειρά τον είδαμε το 2007-2008 στο Super Μπαμπάς που έπαιζε στον ΑΝΤ1, ενώ το έτος 2009 στο "Σ' αγαπάω πάρκαρε" που έπαιζε στο διαδίκτυο.

Τελευταία φορά που έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα, ενώ σπάνια διάφοροι φίλοι του δημοσιεύουν φωτογραφίες του στα social media.

Μάλιστα, πρόσφατα συζητήθηκε έντονα η φήμη πως επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα, με τον Πάνο Μιχαλόπουλο όμως να τα διαψεύδει όλα, λέγοντας πως το "χρηματοκιβώτιο " έκλεισε, αφού ο ΑΝΤ1 -σύμφωνα με τον ίδιο - του χρωστάει πολλές χιλιάδες ευρώ.

Πως είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Χαρά λοιπόν σε πολλούς θαυμαστές του, έφερε η πρόσφατη σπάνια δημόσια εμφάνιση του. Ο ηθοποιός βρέθηκε σε γνωστό μαζί της Αθήνας και πόζαρε σε μια φωτογραφία μαζί με τον παλαίμαχο διαιτητή, Ηρακλή Τσίκινη.

Σχετικά με το με τι ασχολείται σήμερα ο άλλοτε Ζεν Πρεμιε του ελληνικού κινηματογράφου, δουλεύει τα κτήματά του στην Καλαμάτα.

Ο λόγος που αποσύρθηκε

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε μιλήσει στην Espresso και είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας πως δεν θέλει να επιστρέψει στον χώρο της υποκριτικής.

«Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Εγώ ποτέ δεν το επεδίωξα, γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση, ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές, αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Πίστεψε με, δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει», είχε εξομολογηθεί.