Κωνσταντίνος Αργυρός: Μέσα στο 2023 έκανε τζίρο 35 εκατομμύρια ευρώ - Η εταιρία που κανείς δεν γνώριζε

Από που τα έβγαλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε 35 εκατομμύρια πλουσιότερος μέσα στο 2023 και πήρε τιμητικό βραβείο από την Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών. Για την συγκεκριμένη ωστόσο εταιρία που απασχολεί πάνω από 50 άτομα, σχεδόν κανείς δεν γνώριζε.

Το βραβείο λοιπόν που παρέλαβε αφορούσε την εταιρία του και την ανάπτυξη μεγάλων παραγωγών, όπως αποκάλυψε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στον αέρα της εκπομπής Πρωινό Σουσου που παίζει στο OPEN, σήμερα Δευτέρα 15/1.

Τι εταιρία έχει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και είχε τζίρο 35 εκατομμύρια ευρώ

«Έχει μία μεγάλη εταιρία που απασχολεί πάνω από 50 άτομα. Έκανε 35 εκατομμύρια ευρώ τζίρο μέσα στο 2023. Οι συναυλίες του στην Αμερική πήγαν από 800.0000 μέχρι 4,5 εκατομμύρια», έκανε γνωστό η δημοσιογράφος στον αέρα του OPEN.

Και συμπλήρωσε: «Πηγαίνει ως επιχειρηματίας, στήνει τις παραγωγές και μάλιστα μου είπε ότι έχει συμμετάσχει ως συμπαραγωγός και στην ταινία που κάνει η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλλας».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός για Γιώργο Νταλάρα - «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (Ίλιον Αττικής, 21 Μαΐου 1986) είναι Έλληνας τραγουδιστής του λαϊκού και της ποπ. Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το 2008, με το CD single «Όλα Θα Αλλάξουν», ενώ ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος κυκλοφόρησε το 2011, με τίτλο «Μάλλον Κάτι Ξέρω». Έχει λάβει 10 μουσικά βραβεία σε Ελλάδα (MAD VMA) και Κύπρο (SMA).

Τον Οκτώβριο του 2016, τραγούδησε στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου στη Μόσχα, ενώ τον Απρίλιο του 2019 εμφανίστηκε στην «Pais Arena» της Ιερουσαλήμ και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς στη μεγάλη επετειακή συναυλία για τα 55 χρόνια του Χρήστου Νικολόπουλου στη δισκογραφία, στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας. Το καλοκαίρι του 2022 έκανε την πιο επιτυχημένη περιοδεία της σεζόν, με συναυλίες σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά, ολοκλήρωσε τον Δεκέμβριο του 2023 την απόλυτα επιτυχημένη περιοδεία του, με τίτλο «Elpida tour».

Ο μοναδικός αυτός καλλιτέχνης ταξιδεύοντας στην Αυστραλία, στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στην Αμερική χάρισε μουσικές στιγμές χαράς και διασκέδασης στο κοινό του. Στο «ταξίδι» του τον συνοδεύουν η Ανδρομάχη, η Κλαυδία και οι Playmen, αλλά και σε ορισμένους προορισμούς οι guest stars Light, Rack και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Στις 18 Νοεμβρίου τραγούδησε στο θρυλικό γήπεδο Barclays Center της Νέας Υόρκης, όπου ακούστηκε για πρώτη φορά ελληνική μουσική.