Κωνσταντίνος Αργυρός για Γιώργο Νταλάρα: «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις εναντίον του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός για Γιώργο Νταλάρα: «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Ο Γιώργος Νταλάρας πριν από λίγες ημέρες έκανε μερικές δηλώσεις για τους νέους καλλιτέχνες μιλώντας υποτιμητικά για το γεγονός πως κάνουν διαφημίσεις για φαγητά πλέον κάνοντας αναφορά συγκεκριμένα στον Κωνσταντίνο Αργυρό (δείτε εδώ αναλυτικά), ενώ ανέφερε πως πολλοί είναι φάλτσοι και για γέλια. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε αντιδράσεις.

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λοιπόν, συνάντησε τον δεύτερο στο αεροδρόμιο για να μάθει την άποψή του σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του σπουδαίου καλλιτέχνη, με τον ίδιο να απαντά με ταπεινότητα.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Έχω ένα θέμα με τη μέση μου», είπε αρχικά όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος του καναλιού εάν είναι όλα καλά, καθώς φαινόταν ανήσυχος.

Όταν ρωτήθηκε για τις επίμαχες δηλώσεις του λαϊκού τραγουδιστή, επισήμανε: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα. Συγγνώμη, να είστε καλά... Χρόνια πολλά σε όλους» και αποχώρησε άρον άρον, αποφεύγοντας να μιλήσει και για την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, για την οποία επίσης ρωτήθηκε.

Κόλαφος και ο Ζαφείρης Μελάς εναντίον του

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Νταλάρα. Γεγονός είναι ότι κάνουν διάφορα, απαγορεύεται όμως ένας τραγουδιστής να βγαίνει να κάνει διαφήμιση για λουκάνικα και για μπουγάτσες», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Δηλαδή σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι; Δεν σέβονται τους υπολοίπους που είναι πιο σοβαροί άνθρωποι και έχουν χτίσει καριέρα; Να κάνεις μία σοβαρή διαφήμιση, όχι για λουκάνικα και μπριζόλες. Στο βωμό της επιτυχίας τα ισοπεδώνουμε όλα; Δεν σεβόμαστε τίποτα;».

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τις διαφημίσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Ζαφείρης Μελάς δεν δίστασε να πει εκ νέου τη γνώμη του: «Και η Δέσποινα είναι λάθος. Αλλαντικά και τυριά τώρα; Λάθος ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τι θα πει μπέργκερ; Τρώει ο Αργυρός μπέργκερ; Ρωτήσατε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ; Ρωτήστε τον Αργυρό αν τρώει μπέργκερ και μετά να δούμε αν η διαφήμιση ισχύει. Αν και είναι φιλαράκος μου ο Αργυρός, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα. Τώρα για μπέργκερ και για λουκάνικα και για πατάτες», με τους τόνους να ανεβαίνουν όσο μιλούσε στο τηλέφωνο. Πάντως όπως κατέληξε, αυτό δεν πρόκειται να κάνει κακό στην καριέρα του, αλλά δεν υπήρχε λόγος να πει «ναι» σε αυτήν την πρόταση ακόμα και αν ήταν καλό το αντίτιμο. «Εγώ πάντως δεν θα το έκανα», κατέληξε.