Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Καινούριος είναι, σιγά σιγά θα μάθει! Έχει δίπλα του τη Ναταλία...» - Η νέα αιχμηρή δήλωση για τον Πανόπουλο

Δεν ήθελε να πει τίποτα, αλλά είπε πολλά τελικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Καινούριος είναι, σιγά σιγά θα μάθει! Έχει δίπλα του τη Ναταλία...» - Η νέα αιχμηρή δήλωση για τον Πανόπουλο

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, πριν από μερικές ημέρες, χαρακτήρισε ως "επική μπούρδα" το ρεπορτάζ του Δημήτρη Πανόπουλου σχετικά με το Survivor και τον αντι-ντόπινγκ έλεγχο που κάνουν στους παίκτες, με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να εκνευριστεί και να του απαντήσει δημόσια, πετώντας του μπηχτές πως κάνει καριέρα σχολιάζοντας το ριάλιτι επιβίωσης.

Εκείνος με τη σειρά του, του απάντησε με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αργότερα (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο) και έκτοτε δεν φαίνεται οι δύο άντρες να έχουν συζητήσει κάτι παραπάνω ώστε να λύσουν την διαμάχη τους.

Οι νέες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Δημήτρη Πανόπουλο

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, λοιπόν, συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ώστε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε, με εκείνον αρχικά να μην θέλει να τοποθετηθεί ξανά, καταλήγοντας ωστόσο να αφήνει νέα υπονοούμενα.

«Έλα μωρέ, όλα καλά. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο αλήθεια. Προφανώς και ήταν μπηχτή για μένα, εννοείται. Δεν θέλω να τον σχολιάσω περαιτέρω, γιατί θίγεται πάρα πολύ και τσαντίζεται στον αέρα. Μάλλον, δεν μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά το καταλαβαίνω. Εντάξει, καινούργιος είναι, θα μάθει. Όλα καλά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Φυσικά και θα ήθελα να μιλήσω μαζί του, εγώ δεν έχω να χωρίσω κάτι. Από εκεί και πέρα όμως, όταν νιώσω ότι με ειρωνεύονται, θα απαντάω. Κατά τα άλλα, έχει δίπλα του πολύ έμπειρους ανθρώπους, όπως η Ναταλία, οπότε σιγά σιγά θα μάθει».

Όσον αφορά στο γεγονός πως η Εβελίνα Νικόλιζα πήρε το μέρος του συνεργάτη της και επισήμανε πως ο τρόπος που εκφράστηκε δεν ήταν σωστός, σημείωσε: «Καλά έκανε και η Εβελίνα και υπερασπίστηκε τον συνεργάτη της. Κι εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα, δεν την παρεξηγώ. Είπε και ωραία πράγματα. Αυτό είναι και το λογικό».