Πόπη Μαλλιωτάκη: Με μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό στην Ταϊλάνδη - Οι εντυπωσιακές πόζες μαζί με τον γιο της

Έκλεψε όλα τα βλέμματα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πόπη Μαλλιωτάκη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται μαζί με τον γιο της στην Ταϊλάνδη με τους δύο να περνάνε μοναδικές στιγμές μακριά από το τσουχτερό κρύο, που κάνει αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα. Μαμά και γιος λοιπόν απολαμβάνουν μαζί τα μπάνια τους.

Μέσα από αναρτήσεις της τραγουδίστριας στα social media βλέπουμε μοναδικά και άκρως εξωτικά τοπία, που επισκέπτεται στην περιοχή. Μέσα σε δάση και ξύλινες γέφυρες ποζάρει η Πόπη Μαλλιωτάκη με το λεοπάρ μαγιό της.

Από το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο Βασίλης Λαζαρίδης, ο οποίος έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μια δεμένη και πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του (δείτε εδώ τι δηλώνει ο ίδιος για την οικογένεια του πατέρα του).

Οι πόζες της Πόπης Μαλλιωτάκη με μαγιό στην Ταϊλάνδη

«Ήρθα να ψάξω εξωτικά φρούτα, δεν πιστεύω να κρυώνετε...», έγραψε η Πόπη Μαλλιωτάκη

Οι δηλώσεις της για τις πλαστικές

Η Πόπη Μαλλιωτάκη πριν από λίγους μήνες παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day αναφερόμενη στα φίλτρα ή στο αν έχει κάνει πλαστικές.

«Με κατηγορούν ότι βάζω φίλτρα και ότι έχω κάνει πλαστικές, θέλω να τους πω ότι το σώμα μου είναι σαν έφηβη. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, τρώω μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ, οπότε πως να μη διατηρηθώ. Έχω κάνει πλαστική και κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο πριν 6 μήνες, γιατί δε με βόλευε!

Έχουν φαγωθεί για το πρόσωπο, αν χρειαστεί θα το κάνω, είμαι πάντα υπέρ των πλαστικών. Κοίταξε όταν δεν υπάρχει καλός φωτισμός μπορεί να βάλω κάποιο φίλτρο στο Instagram, έχω δώσει πολλή σημασία στο σώμα και όχι στο πρόσωπο και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες. Να ταν η ζήλια ψώρα», είχε πει η Πόπη Μαλλιωτάκη.