Αντιγόνη Κουλουκάκου: Παντρεύτηκε στα κρυφά με τον σύντροφό της λίγο πριν γεννήσει; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Η κοιλίτσα της μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story πριν από λίγες ώρες το οποίο προκάλεσε αναμπουμπούλα στο κοινό που την παρακολουθεί, καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι θεώρησαν πως παντρεύτηκε στα κρυφά τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους.

«Να σας συστήσω τον σύζυγο και εραστή μου», έγραφε συγκεκριμένα στην κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε, δείχνοντας πως μόλις είχαν προμηθευτεί ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης, το οποίο σίγουρα θα της χρειαστεί το επόμενο διάστημα.

Δείτε επίσης: Πώς θα εξελιχτεί ο ρόλος της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς με την εγκυμοσύνη

Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Αντιγόνης Κουλουκάκου με τον Νίκο Ράικο

Το γεγονός, λοιπόν, πως αποκάλεσε τον καλό της σύζυγο, έκανε πολλούς να σκεφτούν πως επισημοποίησαν την σχέση τους, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην στην πραγματικότητα.

Αντιγόνη Κουλουκάκου 'σύζυγος'
Instagram / Αντιγόνη Κουλουκάκου

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για το μωρό που περιμένει και τη σχέση με τα παιδιά του συντρόφου της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και σε αυτή μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της, αυτό της μητρότητας, αφού πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, αφορά τα συναισθήματά της μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της, με την ίδια να απαντά πως πέρασαν πολλές και απανωτές σκέψεις μέσα στο μυαλό της, κι αυτό γιατί το νέο μέλος της οικογένειας δεν θα αλλάξει μόνο τη δική της ζωή, αλλά και αυτό του συντρόφου της και των παιδιών που ήδη έχει από προηγούμενο γάμο του.

«Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μουΜε όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και τέτοιο δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας μάς συνδέει περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Είμαι, λοιπόν, μία μαμά τριών παιδιών, που τα λατρεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Φούσκωσε απότομα η κοιλίτσα της - Νέα ολόσωμη φωτογραφία της εγκυμονούσας ηθοποιού