Γιάννης Τσορτέκης: «Αφού είπε ο Χριστόφορος ότι ο Χαράλαμπος επιστρέφει, θα...» - Η αποκάλυψη του για τον δεύτερο κύκλο του "Maestro"

«Έμεινα κάτω από το νερό στην τελευταία σκηνή, πάνω από 40 λεπτά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννης Τσορτέκης: «Αφού είπε ο Χριστόφορος ότι ο Χαράλαμπος επιστρέφει, θα...» - Η αποκάλυψη του για τον δεύτερο κύκλο του

Για για την αγαπημένη σειρά του Mega, "Maestro" αλλά και την αναγνωρισιμότητα, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 15/1, ο Γιάννης Τσορτέκης, στην κάμερα της εκπομπής Ελένη. Μάλιστα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει διεκδικήσει ποτέ του, κάποιο ρόλο.

Υπενθυμίζουμε ότι, η πολυαναμενώμενη 2η σεζόν της σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αναμένται να προβληθεί μετά το Πάσχα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly, ενώ τα γυρσίματα στους Παξούς έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και αρεκτό καιρό (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τι είπε ο Γιάννης Τσοrτέκης για την ρόλο του στο Maestro

«Καμία πόρτα δεν άνοιξε σε καμία δεύτερη στιγμή, όλα τα πράγματα συμβαίνουν από μόνα τους, όπως πρέπει να συμβούν. Στις πρώτες δουλειές, όχι μόνο δεν ζητούσα λεφτά, δεν μου έδιναν και δεν έπαιρνα.

Επειδή το αποτέλεσμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί ως κάτι, αυτό που κάνουμε πάνω στη σκηνή δεν έχει οικονομικό ισοζύγιο για να μπορέσει να ισορροπήσει, δεν εκτιμάται ως κάτι. Με τράβαγε από μόνο του να το κάνω και το ακολουθούσα. Οπότε έλυνα από αλλούς τα της επιβίωσης για να μπορώ να ασχολούμαι με αυτό, σαν να τα έχω όλα λυμένα» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Δεν το έκανα ποτέ. Αισθανόμουν πολύ άσχημα να πάω να διεκδικήσω έναν ρόλο, τη στιγμή που αν κάποιος μου πρότεινε έναν ρόλο, όποιος κι αν ήταν αυτός, εγώ θα τον αποδεχόμουν, όπως και το έκανα. Το να πάω και να ζητήσω έναν ρόλο, αν μου τον έδιναν, είχα τρομερή αγωνία αν θα ανταποκρινόμουν. Οπότε δεν πήγαινα» είπε μεταξύ άλλων.

«Μια τέτοια διάκριση είναι πολύ σημαντική, πρώτα από όλα για τον ίδιο τον Χριστόφορο, για όλους εμάς και ως χώρα. Η επιβράβευση που επιστρέφεται πίσω από αυτό, σε ισορροπεί και σε ησυχάζει» δήλωσε σχετικά με την προβολή του Maestro στο Nestflix.

«Αφού είπε ο Χριστόφορος ότι ο Χαράλαμπος επιστρέφει στο Maestro, θα γίνει. Έμεινα κάτω από το νερό στην τελευταία σκηνή, πάνω από 40 λεπτά, χωρίς μάσκα. Το έκανα πρώτη φορά. Ήμουν δεμένος κάτω στο νερό, με τα μάτια ανοιχτά, αλλά ένιωθα παντελώς ασφαλής» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: