Μαρία Ηλιάκη: Οι ευχές κάτω από φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Με το καλό! Καλή λευτεριά»

Η ανάρτησή της στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη είναι γνωστό το πόσο ενεργή είναι στους λογαριασμούς, που η ίδια λειτουργεί στα social media. Ιδιαίτερα μετά τη γέννηση της κόρης της βλέπουμε την παρουσιάστρια να μοιράζεται συμβουλές και απορίες με τους followers της.

Τo post, που έκανε ωστόσο η Μαρία Ηλιάκη την Κυριακή 14/1 στο instagram έφερε πολλά ερωτηματικά. Πιο αναλυτικά, η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από 6 φωτογραφίες εκείνης, της κόρης της, του συζύγου της και του σπιτιού τους (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το θρησκευτικό γάμο).

Η δεύτερη λοιπόν έκανε τους ακόλουθους της Μαρίας Ηλιάκη να αναρωτηθούν στα σχόλια σχετικά με το αν είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι, που της ευχήθηκαν με σιγουριά ''Με το καλό''.

Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει λοιπόν με φουσκωμένη κοιλίτσα, ωστόσο στην περιγραφή της ανάρτησης γράφει πως πρόκειται για γύρισμα. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Η ανάρτηση της Μαρία Ηλιάκη που έφερε ερωτηματικά στους ακόλουθους της

«Memories of a beautiful week

1. Παιδική χαρά

2. Γυρισμα για το θέμα που ζητάτε συνεχώς

3. Θέατρο

4. Έξοδος μετά από καιρό

5. Ξεστολισαμε

6. Στο ιατρείο του μπαμπά», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.


«Έχετε μωράκι;», «Εγκυος είσαι?», «η δεύτερη φωτογραφία μας μπέρδεψε», «Maria!!!! Congratulation!», «Με το καλό καλή λευτερια», είναι μερικά από τα σχόλια που γράφουν κάτω από το post της Μαρίας Ηλιάκη.

Η έντονη ενόχληση της Ηλιάκη με σχόλια την περίοδο της κύησης της

«Όταν έμεινα έγκυος, άκουγα από το πολύ απλό "α, εσύ έμεινες εύκολα έγκυος γιατί έχεις μικρό άντρα" μέχρι του τύπου "άντε, τώρα που προλαβαίνεις να κάνεις και το δεύτερο". Με ενόχλησαν κάποιες φορές αυτά τα σχόλια, ειδικά όταν οι ορμόνες μου ήταν στο πικ. Και τώρα με ενοχλούν κάποιες φορές όταν τα ακούω. Με ενοχλούν όταν τα ακούω και για άλλες γυναίκες», είχε πει τον Σεπτέμβριο η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Μαμά-δες.