Κατερίνα Στικούδη: «Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο...» - Το ξέσπασμα της για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Δείτε τι απαντά στο βίντεο της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο...» - Το ξέσπασμα της για τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την εγκυμοσύνη της

Μία ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Στικούδη, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, στην οποία απαντά για ακόμη μία φορά στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει κατά διαστήματα σχετικά με την εγκυμοσύνη της αλλά και το πόσο την προβάλει.

Είναι γνωστό ότι η ίδια, δεν μασάει τα λόγια της και εκφράζει πολύ συχνά την άποψή της μέσα από βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια πριν απο λίγο καιρό, είχε δημοσιεύσει στο Tik Tok, ένα βίντεο, για να ευχηθεί για τη νέα χρονιά, εκφράζοντας παράλληλα τις σκέψεις της σχετικά με όλους όσοι εύχονται για το νέο έτος με τον συνηθισμένο τρόπο (δείτε εδώ).

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια και στις δύο εγκυμοσύνες της

Αυτή στη φορά η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok θέλησε να μιλήσει σχετικά με τα σχόλια που έλαβε τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη εγκυμοσύνη της, τονίζοντας ότι οτιδήποτε και να κάνει πάντα θα ακούσει κάτι αρνητικό.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη που ήταν πιο εσωστρεφής και δεν έκανε πολλές εμφανίσες λάμβανε σχόλια, ότι ντρέπεται για την εμφάνισή της, ενώ από την αλληπλευρά, στην δεύτερη εγκυμοσύνη της που είναι πιο χαλαρή, κατηγορείται για το γεγονός ότι εκμετελλεύται την κατάσταση της.

«Δεν είμαι εγώ αυτή που θέλει ψυχολόγο. Και δεν είναι κακό. Να πας…» είπε στο τέλος του βίντεο η Κατερίνα Στικούδη εμφανώς εκνευρισμένη αλλά με μία καλή δόση χιούμορ.

Οι δηλώσεις της λίγο πριν τον τοκετό της

«Έχω ενθουσιασμό, περιμένω να έρθει κοντά μας. Να είναι γερός και να έρθει να κάνουμε όλα όσα έχουμε ονειρευτεί. Έχω ετοιμάσει την τσάντα μου για το μαιευτήριο.

Εκνευρισμένη δε με έχετε δει. Είναι αδιάκριτες ερωτήσεις, που δε θα έπρεπε να γίνονται. Ο γιατρός ξέρει», είπε η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.