Κατερίνα Στικούδη: «Είναι κουραστικό και βαρετό...» - "Εξαλλη" στην νέα της ανάρτηση για το 2024

Τι συνέβη;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: «Είναι κουραστικό και βαρετό...» -

Το αιχμηρό της σχόλιο έκανε η Κατερίνα Στικούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. Η τραγουδίστρια είναι αρκετά δραστήρια στα social media, και εκφράζει πολύ συχνά τις απόψεις και τις σκέψεις της μέσα από αυτά.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη, θα λίγο καιρό θα φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της. Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η τραγουδίστρια λοιπόν, πριν απο μερικό διάστημα είχε αναρτήσει στο προφίλ της ένα βίντεο στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της στο οποίο χόρευε το νέο της τραγούδι στο οποίο έλαβε "σκληρά" σχόλια (δείτε εδώ το βίντεο)

Η αναρτηση της Κατερίνας Στικούδη για το νέο έτος

Η Κατερίνα Στικούδη, αυτή τη φορά θέλησε να εκφράσει την απόψη της σχετικά με όλους όσοι εύχονται, με τον συνηθισμένο τρόπο "Καλη Χρονιά". Όπως φαίνεται και από το βίντεο της, τοποθετήθηκε έντονα, αλλά πάντα με χιούμορ για τα τυπικά μηνύματα και emoji, που συνηθίζουν να στέλνουν οι περισσότεροι για να ευχηθούν για το νέο έτος. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θεωρεί ότι είναι κουραστικά.

«Αυτά τα τυποποιημένα μηνυματάκια, με τις καρδούλες και τα δεντράκια που τα στέλνετε κάθε χρόνο σε 100 άτομα την ίδια μέρα ξέρετε τι είναι; Κουραστικό και βαρετό», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε εδώ το βίντεο στο Tik Tok:

Η απάντηση της για τα αρνητικά σχόλια

Πριν απο μερικές μέρες είχα παραχωρήσει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου. Η τραγουδίστρια απάντησε σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για την εμφάνιση και κυρίως αυτή την περίοδο που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της (αυτό είναι το φύλο του μωρού).

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα στις αρνητικές κριτικές και τα σχόλια. Πάντως, δεν σκοπεύω να πάρω πρόωρη σύνταξη. Δεν σβήνω τα σχόλια στα social, αυτό κάτι σημαίνει. Δεν με ενοχλεί τίποτα, αφήνω εκεί τη σαπίλα να τη βλέπουμε» τόνισε η Κατερίνα Στικούδη

Δείτε εδώ το βίντεο: