Ελένη Χατζίδου: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων!» - Το ξεκαθάρισμά της μετά τα όσα είπε για την Παπαθωμά & τον Πετράκο

«Ο κύριος Πετράκος με την οικογένεια του...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Χατζίδου με μία ανάρτηση, που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 15/1 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα όσα είπε το πρωί της ίδιας ημέρας μέσα από το Breakfast at star για την Γρηγόρη Πετράκο και τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Μέσα από όσα ανέφερε η παρουσιάστρια στην εκπομπή θέλησε να αναφερθεί στο πρώην ζευγάρι και στην περίοδο, που τους είχε δει μαζί σε έξοδο ενώ ωστόσο είχαν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Μέσα λοιπόν από το insta story της η Ελένη Χατζίδου θέλησε να κάνει μια διευκρίνηση. Η περίοδος λοιπόν, που είχε δει το πρώην ζευγάρι δεν ήταν στη βάφτιση της κόρης της, όπως ανέφερε, αλλά σε πρόσφατα γενέθλιά της.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για τον Γρηγόρη Πετράκο και τη Θεοφανία Παπαθωμά

«Μια διευκρίνηση προς τους αγαπητούς δημοσιογράφους γιατί είδα ότι έγινε αναπαραγωγή και όχι τίποτα άλλο αλλά θα αναρωτιούνται οι άνθρωποι (όπως και η Λίλη με το Ντάφλο όταν είπα ότι είχαν έρθει στη βάπτιση της Μελίτας- που τότε δεν τους ήξερα καν) έτσι και ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφάνια Παπαθωμά που δε γνωριζόμαστε καν. Όπου βάπτιση βλέπε γενέθλια (Τι να κάνω μπερδεύτηκα η γυναίκα).

Επίσης αυτό που εννοούσα ήταν πως ο κύριος Πετράκος με την οικογένεια του ήταν σε γενέθλια λίγο πιο πέρα απ τα δικά μας την ίδια μέρα! που και αυτό δεν έγινε κατανοητό όπως το είπα (μόνη μου το σκέφτηκα μόνη μου το κατάλαβα) Προς αποφυγή παρεξηγήσεων λοιπόν!», έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου - Πετράκος - Παπαθωμά

Η αποκάλυψη του Πετράκου για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από την Παπαθωμά

«Δόξα τω Θεώ είμαι πολύ καλά. Έχω πράγματα που με γεμίζουν στη ζωή μου. Έχω πάνω απ’ όλα τα παιδιά μου, δυο υπέροχες κόρες που μου γεμίζουν την ημέρα, τη δουλειά μου που αγαπώ, τη μουσική και πολλούς φίλους. Είμαι τυχερός μπαμπάς, γιατί έχω όλη τη βδομάδα μαζί τους και δουλεύω μόνο το Σαββατοκύριακο. Είναι 9 και 6 ετών. Τα χαίρομαι πολύ, δόξα τω Θεώ. Όλη μέρα είναι μέσα στην αγκαλιά μου. Τις διαβάζω, τις ντύνω, δεν έχω μεγαλύτερη χαρά. Ο μπαμπάς με τις κόρες είναι ένα… πρόβλημα!», είπε πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Πετράκος στο Γειά σου.