Ελένη Χατζίδου για χωρισμό Πετράκου & Παπαθωμά: «Εγώ δεν θα ξεχάσω στη βάφτιση της Μελίτας που ήταν...»

«Προφανώς είχαν ήδη λάβει την απόφαση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γρηγόρης Πετράκος χώρισε πριν από λίγους μήνες με την Θεοφανία Παπαθωμά, όπως και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Λένα Δροσάκη. Και οι δύο άνδρες παραχώρησαν πριν από λίγες ώρες συνεντεύξεις κατά τις οποίες μιλούσαν για τον τρόπο που άλλαξε η ζωή τους μετά τον χωρισμό και ποιες είναι οι σχέσεις τους με τα παιδιά τους (δείτε εδώ εκείνη του Γρηγόρη Πετράκου και εδώ του Αλέξανδρου Μπουρδούμη).

Στην εκπομπή Breakfast at Star, λοιπόν, θέλησαν να σχολιάσουν όσα ειπώθηκαν, με την Ελένη Χατζίδου να προχωρά σε μία αποκάλυψη για το πρώτο ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει και δύο υπέροχες κόρες, που θα είναι πάντα η προτεραιότητά τους.

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο

«Και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι προσφάτως χωρισμένος και λέει πόσο τυχερός είναι, γιατί δουλεύει τα Παρασκευοσάββατα στην Πάτρα, οπότε έχει όλη την υπόλοιπη εβδομάδα κενή για να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του», είπε αρχικά παρουσιάστρια, με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Βλέπουμε δύο άντρες οι οποίοι έχουν χωρίσει και οι δύο και βλέπουμε τη θετική πλευρά του χωρισμού. Είναι ωραίο να "σπάει" ότι δεν είναι όλα αρνητικά. Είναι δύο άνθρωποι που το βλέπουν θετικά».

Τότε η Ελένη Χατζίδου επισήμανε: «Καλό είναι να μην καταλαβαίνουν τα παιδιά τίποτα. Εγώ δεν θα ξεχάσω στη βάφτιση της Μελίτας που στον παραδίπλα χώρο ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος με τη Θεοφανία Παπαθωμά και λίγες ημέρες μετά ακούσαμε για τον χωρισμό. Θέλω να πω ότι αυτό δεν αλλάζει στο μεγάλωμα των παιδιών, θα γίνουν τα γενέθλια μαζί και τα λοιπά», με τον καλό της να λέει πως: «Προφανώς είχαν ήδη λάβει την απόφαση του χωρισμού, απλώς δεν είχαν προχωρήσει στη δημοσιοποίησή του».

Χατζίδου για Πετράκο Παπαθωμά

Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας που “έγραψε” 10 χρόνια κοινής ζωής με δυο υπέροχα παιδιά, έριξε τίτλους τέλους. Παρόλο που η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι είχε ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό, η μεταξύ τους απόσταση έγινε με πολύ διακριτικότητα, όπως είναι εξάλλου και ο κοινός τρόπος ζωής τους, αυτόν που είχαν επιλέξει και οι ίδιοι όσο ήταν μαζί. Ο λόγος για την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο που αποφάσισαν να χωρίσουν σαν ζευγάρι μεν, έχοντας όμως σαν προτεραιότητά τους τις δυο κόρες τους την Αγάπη και την Αθηνά. “Ασυμφωνία χαρακτήρων” θα έλεγε κάποιος αν και το δημοσίευμα της Real life που γνωστοποίησε πρώτο την αιτία του χωρισμού μιλούσε για ιδεολογικούς λόγους, αν και η Θεοφανία Παπαθωμά κάποιες φορές έδειχνε να υπερασπίζεται με έναν τρόπο τον πρώην σύντροφό της όταν εκείνος προκαλούσε με δηλώσεις του θύελλα αντιδράσεων ενός μέρους της κοινής γνώμης.

Η αλήθεια είναι ότι οι τριγμοί στην σχέση τους έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα η πρωταγωνίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο YOU όταν είχε ερωτηθεί για τον έρωτα είχε απαντήσει “ο έρωτας δεν κρατάει πολύ είναι ψέμα, ερωτευόμαστε στους ανθρώπους την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει εμείς για αυτούς όχι τον πραγματικό τους εαυτό ή την αλήθειά τους, ερωτευόμαστε αυτό που νομίζουμε ότι είναι όχι αυτό που είναι” ενώ λίγο διάστημα αργότερα σε άλλη ερώτησή μας εάν θα αποκαλούσε την σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο καρμική, εκείνη είχε πει:

Πετράκος Παπαθωμά

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, είτε είναι το ζευγάρι μόνο του, είτε υπάρχει ένα παιδί από άλλο γάμο, οι ισορροπίες είναι δύσκολο να διατηρηθούν, χρειάζεται συνεχής και αμοιβαία προσπάθεια, γιατί αν προσπαθεί μόνο ο ένας δεν γίνεται τίποτα”. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι, η ίδια που δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες τοποθετήσεις, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για την ψυχολογία της, μιλώντας για τα συναισθήματά της με μια καλοκαιρινή φωτογραφία και λέγοντας “Ξενυχτούσαμε και μας έπιανε η αυγή, να αναζητάμε λόγια ερωτικά, μεγάλα και στέλναμε ποιήματα ο ένας στον άλλον. Τώρα τα λόγια τα σκόρπισε ο άνεμος, τα πήρε η θάλασσα, τα έσβησε η άμμος. ΣΙΩΠΗ!”.

Οι νεότερες πληροφορίες λένε μάλιστα ότι εδώ και αρκετό καιρό το ζευγάρι μένει χωριστά και δεν υπάρχει καμμία επαφή ανάμεσά τους παρά μόνο για χάρη των παιδιών ενώ προτεραιότητα για αυτούς καθώς φαίνεται είναι πλέον τα επαγγελματικά τους.

Παπαθωμά Πετράκος αιτία χωρισμού

“Ασυμφωνία χαρακτήρων”, αυτή είναι η κοινή παραδοχή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού για την κατάστασή του, γεγονός μάλιστα που σήμανε και το τέλος ανάμεσά τους χωρίς δηλώσεις και περισσότερες αναφορές από την μεριά τους, αν και σύμφωνα με περισσότερες πληροφορίες, μέχρις στιγμής δεν έχει γίνει καμμία κίνηση επανασύνδεσης είτε από την πλευρά του ενός είτε του άλλου. Έτσι, μπορεί όλα να έμοιαζαν παραμυθένια όταν ο Γρηγόρης Πετράκος γνώρισε σε ένα δικό του live την Θεοφανία, η ομορφιά της τον άφησε με το στόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια δήλωνε “Στη Θεοφανία μου αρέσει περισσότερο η ακεραιότητά της και η πνευματικότητά της, εκτός από την τρομερή ομορφιά της. Είναι ένας βράχος δίπλα μου. Ένας τρομερός άνθρωπος” αλλά καθώς φαίνεται όλα τα παραμύθια έχουν δράκους...