Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο! Οι φετινές γιορτές ήταν...»

Οι δηλώσεις του στις κάμερες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο! Οι φετινές γιορτές ήταν...»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες όταν βρέθηκαν χθες 14/1 στην θεατρική παράσταση "Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας". Οι δημοσιογράφοι λοιπόν μεταξύ άλλων τον ρώτησαν και για τις φετινές γιορτές οι οποίες ήταν οι πρώτες μετά το διαζύγιο του από την Λένα Δροσάκη.

Ο ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις χωρίς να διστάζει, ωστόσο όπως ήταν λογικό δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τη νέα τους καθημερινότητα μετά την απόφαση να χωρίσουν.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για το διαζύγιο του με τη Λένα Δροσάκη

«Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να είμαστε κοντά στον γιο μας, να τον φροντίζουμε», αποκάλυψε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά από σχετική ερώτηση για τη Λένα Δροσάκη και τη σχέση τους για το παιδί τους.

«Οι φετινές γιορτές ήταν διαφορετικές. Μαθαίνεις με τη νέα συνθήκη», ανέφερε στη συνέχεια σχετικά με τα Χριστούγεννα.

Επίσης, σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να επιστρέφει στην υποκριτική, σχολίασε: «Τι να πω για τον Πέτρο; Ο καθένας έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στη δουλειά του και να πράξει όπως θέλει».

Δείτε επίσης: «Όπως μας έχουν εξηγήσει και οι παιδοψυχολόγοι...» - Οι επισκέψεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη & της Λένας Δροσάκη σε ειδικούς για το γιο τους

«Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης γύρω από το διαζύγιο...»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 14/1, και συζήτησε μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου για την επαγγελματική του πορεία και τις επιτυχίες του στον χώρο της υποκριτικής, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή.

«Νιώθω ότι έχω κερδίσει πάρα πολύ. Ό,τι έχω κερδίσει, το κέρδισα βήμα βήμα, δεν ήρθε κάτι και μου χαρίστηκε», ανέφερε αρχικά για την καριέρα του, ενώ όσον αφορά στον χωρισμό του και τη ζωή του μετά από αυτόν, επισήμανε:

«Είναι καινούργιο πλαίσιο, το βρίσκεις μέρα με τη μέρα, δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης γύρω από το κομμάτι αυτό. Κάνουμε και οι δυο το ίδιο επάγγελμα, που είναι επίφοβο, υπάρχει μία αστάθεια, ακόμα και για το πρόγραμμα, οπότε αυτό από μόνο του δημιουργεί κι άλλη δυσκολία. Προσπαθούμε να είμαστε εκεί, να βοηθάει ο ένας τον άλλον σε οτιδήποτε συμβεί. Κάτι που έκανα πρακτικό είναι ότι μένω πολύ κοντά στο σπίτι, δέκα λεπτά με τα πόδια».

«Με τον γιο μου κάνουμε άπειρα πράγματα μαζί, βόλτες, θέατρο, βλέπουμε και παραστάσεις για πιο μεγάλα παιδιά. Του έχει κάνει πολύ καλό αυτό. Είναι πολύτιμες οι ώρες με το παιδί, τις ρουφάς τις ώρες, τα αφήνεις όλα τα παρατάς».

Δείτε επίσης: «Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά» - Η αποκάλυψη της Λένας Δροσάκη μήνες μετά το διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη