Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις...» - Η εξομολόγησή της για τον Χρήστο Μάστορα

«Δε θα με δείτε τηλεοπτικά, δε θέλω...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις...» - Η εξομολόγησή της για τον Χρήστο Μάστορα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και στον Γρηγόρη Μπάρκα, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 15/1, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το γνωστό μοντέλο, μίλησε, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο από την Νέα Υόρκη, για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα αλλά και για το πως πέρασαν οι δύο τους στην Αμερική.

Υπενθυμίζουμε ότι ζευγάρι ταξίδεψε στις αρχές του 2024, στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υορκή όπου και δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, διάφορες στιγμές από τις διακοπές τους.

Οι δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον Χρήστο Μάστορα

«Ήταν παρά πολύ ωραίο ταξίδι, περάσαμε υπέροχα. Πήγα για δουλειά αλλά πέρασα υπέροχα» ανέφερε αρχικά.

Ο δημοσιογράφος, ζήτησε συγγνώμη από την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σχετικά για παλαιότερο ρεπορτάζ, στο οποίο ανέφερε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Πότε έγινε αυτό; Ο Χρήστος έχει μεγάλη καρδιά. Για το 2024 θέλω υγεία και αγάπη. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις. Αλλά, υγεία και αγάπη εύχομαι και να συνεχίσουμε με τον Χρήστο να είμαστε υπέροχα.

Δε θα με δείτε τηλεοπτικά, δε θέλω, δε μου αρέσει. Δεν είναι η τηλεόραση για μένα, το έχω πάρει απόφαση. Περάσαμε υπέροχα στη Νέα Υόρκη, κάναμε βόλτες, ψώνια, κουραστήκαμε κιόλας γιατί πήγαμε για δουλειά, αλλά ήταν υπέροχα» απάντησε με τη σειρά της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι αποκαλύψεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

«Δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Μου έχει τύχει να βγω 2-3 φορές με κάποιον και εν τέλει να μη ξαναγίνει κάτι. Απλά τελικά δεν μου άρεσε, δεν ταιριάξαμε. Αυτό έχει γίνει. Αλλά μια φορά και να μην τον ξαναδώ, δεν έχει γίνει. Έχω μετανιώσει για ό,τι έχω πει για την προσωπική ζωή μου. Έχω μετανιώσει που έδειχνα τόσα πολλά για την προηγούμενη σχέση μου, δεν θα το ξαναέκανα.

Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα σε σύντροφό μου, σιγά. Έχω ψωνίσει από sex shop, ξέρετε τα κλασσικά. Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο» δήλωσε, μεταξύ άλλων το γνωστό μοντέλο.