MasterChef 8: Με ανατροπές ξεκίνησε το ριάλιτι μαγειρικής - Τι αλλάζει στους κανόνες

Δείτε τα έπαθλα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
MasterChef 8: Με ανατροπές ξεκίνησε το ριάλιτι μαγειρικής - Τι αλλάζει στους κανόνες

Ξεκίνησε το βράδυ της Δεύτέρας 15/1, η μεγάλη πρεμιέρα του κορυφαίου ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef, με το κοινό να είναι καθηλωμένo στους τηλεοπτικους δεκτές. Στην αρχή φυσικά την εμφάνισή τους έκαναν οι τρείς κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρας Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης.

Ξεκίνησε η πρεμιέρα του MasterChef - Τι αλλάζει

Οι κριτές λοιπόν χωρίς να χάσουν χρόνο ανακοίνωσαν στους πάικτες τους νέους κανόνες του παιχνιδιού.

Φέτος θα δοθούν ακόμη μεγαλύτερα έπαθλα. 100.000 ευρώ για τον πρώτο νικητή, τα 70.00 σε μετρητά και τα 30.000 σε εξοπλισμό κουζίνας. Για τον δεύτερο νικητή 30 χιαλιαδες ευρώ ενώ αλλα τόσο θα δοθούν κατά τη διάρκεια. Αυξημένος ωστόσο είναι και ο βαθμός δυσκολίας καθώς λίγοι είναι εκείνοι που θα περάσουν την επόμενη φάση.

Δείτε επίσης: Masterchef 8: «Φέτος για πρώτη φορά...» - Απίστευτες αποκαλύψεις από Κουτσόπουλο, Κοντιζά & Ιωαννίδη λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Οι διαγωνιζόμενοι θα μαγειρέψουν ένας εναντίον ενός για τους καλύτερους 24 ενώ τα δύο πρώτα πιάτα θα βρεθουν σε θέση ισχύος.

Δείτε το βίντεο:

Αλλάζουν οι οντισιόν στο MasterChef

Η διαδικασία των οντισιόν έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό σεφ την πολυπόθητη ποδιά, και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Οι παίκτες μεν θα μαγειρεύουν ατομικά, αλλά θα εμφανίζονται ανά δυάδες μπροστά στους τρεις κριτές.

Δείτε επίσης: MasterChef: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον 8ο κύκλο - Τι θα γίνει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν δύο ικανοί παίκτες, που να αξίζουν αμφότεροι την ποδιά, αλλά μόνο ένας θα την κερδίσει. Στον αντίποδα, παίκτες που παρουσιάζουν ένα μέτριο πιάτο στην οντισιόν, θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν στην επόμενη φάση, και να αποδείξουν ότι ήταν απλά μία κακή στιγμή. Η επιλογή των αντιπάλων θα γίνεται τυχαία.

Δείτε εδώ το trailer της Μεγάλης Πρεμιέρας MasterChef 2024 - Δευτέρα 15/1/2024: