Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μακάρι να γίνω μπαμπάς! Υπάρχει και το μάτι και δεν θα το καταφέρεις ποτέ»

Η εξομολόγηση για την πατρότητα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μακάρι να γίνω μπαμπάς! Υπάρχει και το μάτι και δεν θα το καταφέρεις ποτέ»

Σε εκδήλωση του Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος, βρέθηκε ανάμεσα σε άλλους ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Δευτέρας 15/1. Ο παρουσιαστής του ALPHA λοιπόν, έκανε δηλώσεις στις κάμερες που βρέθηκαν στο σημείο για να απαθανατίσουν όλα όσα σημειώθηκαν.

Ρωτήθηκε για την πατρότητα, λέγοντας πως θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια, αλλά και για τα επαγγελματικά του, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την πατρότητα

«Φυσικά θέλω να γίνω πατέρας αλλά δεν το αφήνω να με καταλάβει όλο αυτό γιατί μετά υπάρχει το μάτι και δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Μακάρι να γίνω μπαμπάς. Μια σύντροφος μου είχε βγάλει αυτό το συναίσθημα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την πατρότητα.

Ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά του, σχολίασε: «Δεν έχω ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Είχε γίνει μια νύξη αλλά είναι πολύ νωρίς να το συζητάμε αυτό. Έχουμε άλλους 6 μήνες».

Δείτε επίσης: «Σταμάτησα τελείως το...» - Τα δυο μυστικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου που τον βοήθησαν να αδυνατίσει

Η προσωπική του ζωή και η Ιλένια Ουίλιαμς

Στο party γνωστού καταστήματος εστίασης πριν από λίγες ημέρες μίλησε ξανά για την προσωπική του ζωή. Όπως έχει δηλώσει, θέλει να κάνει οικογένεια, ωστόσο δεν έχει βρει την κατάλληλη γυναίκα για να προχωρήσει σε αυτό το μεγάλο βήμα. Αναφορά μετά από ερώτηση μάλιστα, έκανε και στην πρώην σύντροφό του, Ιλένια Ουίλιαμς, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μετά το χωρισμό τους.

«Ότι βρέξει ας κατεβάσει το 2024. Είναι οριακή χρονιά για εμένα, πρέπει να γίνουν πράγματα. Είναι στον τοίχο, έχω φτάσει στο τέρμα. Κάτι πρέπει να γίνει με την προσωπική μου ζωή. Εγώ να δω το γάμο; Οι άλλοι να το δουν, εγώ το έχω δει», είπε αρχικά για το νέο έτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στο τέλος, όσον αφορά πάλι τα προσωπικά του, τον ρώτησαν για την ενόχληση της Ιλένιας Ουίλιαμς, όταν δέχτηκε ερώτηση για τη σχέση τους. «Δεν με ενοχλεί που ρωτούν την Ιλένια για τη σχέση μας. Το θεωρώ άκυρο, έχουν περάσει 6 χρόνια. Την αγαπώ πολύ - όχι ερωτικά - είναι μέρος της καρδιάς μου», ξεκαθάρισε.