Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για γάμο Σοϊλέδη - Αντωνά: «Πάλι θα πάρει παράταση...»

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για γάμο Σοϊλέδη - Αντωνά: «Πάλι θα πάρει παράταση...»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκδήλωση του Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος, το βράδυ της Τρίτης 15/1 (στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και η έγκυος Βίκυ Κάβουρα). Η ηθοποιός λοιπόν, προχώρησε σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών.

Η ίδια μίλησε για το 2023, μέσα στο οποίο δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις σχετικά με τους λόγους που αναβλήθηκε δυο φορές ο γάμος της, ενώ αναφέρθηκε και στον γάμο Μαρίας Αντωνά - Άρη Σοϊλέδη, που επίσης αναβλήθηκε πάρα πολλές φορές.

Οι δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τα προσωπικά της

«Το 2023 με κούρασε η ερώτηση για την προσωπική μου ζωή και το γάμο μου. Είμαι ευτυχισμένη και καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ήρεμη», ανέφερε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια του Κώστα Πηλαδάκη και βιώνει στιγμές ευτυχίας.

Σχετικά με τον γάμο Μαρίας - Άρη, που πήρε ξανά αναβολή, σχολίασε πως: «Ο γάμος Σοϊλέδη και Αντωνά θα πάρει πάλι παράταση. Μακάρι να αντέξει στο Survivor και της εύχομαι καλή επιτυχία».

Γιατί αναβλήθηκε ο δικός της γάμος;

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time πριν αρκετούς μήνες, τότε που είχε αναβληθεί ο γάμος της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο ζήτημα:

«Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επειδή είχα το θέατρο όλο το καλοκαίρι, δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω και δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο υπό πίεση. Ήθελα να το χαρώ οπότε το ανέβαλα για λίγο καιρό. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Τώρα αναγκαστικά πηγαίνει προς άνοιξη - καλοκαίρι του 2024».

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν απάντησε αιχμηρά: «Όχι απλά σύννεφα. Νομίζω πριν από μερικές ημέρες με χωρίσανε. Δεν ασχολούμαι».