Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι η Βίκυ Κάβουρα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 5 μηνών κοιλίτσα της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι η Βίκυ Κάβουρα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 5 μηνών κοιλίτσα της

Η Βίκυ Κάβουρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Τρίτη 16/1 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, καθώς χθες 15/1 την συνάντησε στην εκδήλωση για το Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος, και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν κρυβόταν.

Γονείς για πρώτη φορά Κάβουρα - Τζαβέλλας

Η ηθοποιός η οποία διανύει τον 5ο μήνα της κύησης θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, ενώ ο Γιώργος Τζαβέλλας θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, καθώς ήδη έχει ένα παιδάκι από πρώην σύζυγό του. Δείτε επίσης εδώ ποια είναι η πρώην σύντροφός του.

Η Σταματίνα πήρε το "πράσινο φως" για να το ανακοινώσει δημόσια, αφού έχει περάσει το κρίσιμο τρίμηνο και πλέον δεν το κρύβει, αφού πηγαίνει σε κοσμικές εκδηλώσεις χωρίς να καλύπτει την κοιλίτσα της που μπορεί να μην έχει μεγαλώσει πολύ, ωστόσο δεν μπορεί να κρυφτεί - δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού της!

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Οι φωτογραφίες σε σπα με μαγιό και κολλητά τζιν - Πως έκρυβε επί 5 μήνες την εγκυμοσύνη της

Παντρεύονται;

Και οι δυο είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, αν και στις αρχές του δεσμού τους προσπαθούσαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσα συμβαίνουν μεταξύ τους, αποφεύγοντας να απαντήσουν σε ερωτήσεις ο ένας για τον άλλο.

Εκείνος έχει κάνει ήδη έναν γάμο στο παρελθόν, ωστόσο η ηθοποιός δεν έκανε ποτέ το επόμενο βήμα με κάποια σχέση της (δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος). Σύμφωνα, όμως, με την εφημερίδα Real News και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, φαίνεται πως οι δυο τους είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς και την οικογένεια του άλλου, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που έχουμε δει τη μητέρα του ποδοσφαιριστή μαζί με την ηθοποιό να κάθονται στις κερκίδες του γηπέδου μαζί παρακολουθώντας τους αγώνες του (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, και όσα αναφέρουν οι φίλοι τους, έχουν ήδη πάρει την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Για το γεγονός αυτό, μάλιστα, μιλούν συνεχώς με τις παρέες τους, παρόλο που στις κάμερες απλώς χαμογελούν και δεν απαντούν όταν το θέμα πηγαίνει εκεί.