Ντυμένη στα κιτρινόμαυρα μαζί με τη μαμά του Τζαβέλλα - Η σχέση της Βίκυ Κάβουρα με την πεθερά της

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Opap Arena!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει και επισήμως γνωστό, πως η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ζευγάρι κάτι, που είχε διαρρεύσει πολύ πριν το επιβεβαιώσουν οι ίδιοι, μιας και η ηθοποιός είχε αρχίσει τις επισκέψεις σε αγώνες, που έπαιζε ο καλός της με την ΑΕΚ.

Αφού το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να μην κρύβεται άλλο (δείτε εδώ πως ανακοίνωσαν τη σχέση τους) πλέον δε σταματάνε να διασκεδάζουν και να κυκλοφορούν μαζί ανενόχλητοι από τα φώτα, που είναι στραμμένα πάνω τους.

Η Βίκυ Κάβουρα στο πλευρό του Γιώργου Τζαβέλλα μαζί με τη μητέρα του

Μάλιστα φαίνεται, πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους μιας και η Βίκυ Κάβουρα όχι μόνο δεν έλειπε την Κυριακή 14/5 από την Opap Arena καμαρώνοντας την ΑΕΚ, που πήρε το πρωτάθλημα, αλλά φωτογραφήθηκε και από την κάμερα του Youweekly.gr μαζί με τον καλό της και τη μητέρα του.

Κάβουρα - Τζαβέλλας

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγο καιρό, με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύπτει, με ποιον ταξίδεψε.

Να τονίσουμε εδώ, πως μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με τη σύντροφό του, Λία Αβραάμ.