Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Είναι η εκδίκησή μου απέναντι σε αυτούς που έχουν βγάλει πολλά λεφτά...» - Η σπάνια προσωπική του εξομολόγηση

Στο The 2night Show

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Είναι η εκδίκησή μου απέναντι σε αυτούς που έχουν βγάλει πολλά λεφτά...» - Η σπάνια προσωπική του εξομολόγηση

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο γνωστός stand up comedian, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show το βράδυ της Δευτέρας 15/1 και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και της υποκριτικής.

Απάντησε για τις δοκιμασίες που έχει περάσει σε κάθε τομέα, αλλά και για τα πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί, ενώ έκανε και μία αναφορά στην προσωπική του ζωή και στη σύντροφο με την οποία είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Τσουβέλα

«Είμαι λίγο αντιραδιοφωνικός, έχω "κάψει" όλους τους καλλιτέχνες. Είναι η εκδίκησή μου απέναντι σε αυτούς που έχουν βγάλει πολλά λεφτά, εκατομμύρια, λέω "τώρα θα σε χαντακώσω εγώ εδώ", αλλά πάει καλά», είπε αρχικά με χιούμορ.

«Έχω κάνει πολλά κομπαρσιλίκια, πάντα στον ΑΝΤ1, απλά τότε οι κομπάρσοι έπαιρναν πιο πολλά από όσα παίρνουν τώρα οι ηθοποιοί, δεν το ξεχνάω αυτό. Άλλα χρόνια, άλλες απαιτήσεις... Δεν έχω πάρει πτυχίο, είχα πει ψέματα ότι είχα πάρει. Ξεκίνησα το ραδιόφωνο στα 22, μιλούσα με φυλακόβιους και ανθρώπους που ζούσαν στο περιθώριο... Έχω παίξει στον Έρωτα του ΑΝΤ1 το 2005 έκανα τον ναρκομανή. Ήμουν με τον Χρήστο Βασιλόπουλο στην πλατεία Κλαυθμώνος και μπήκε στο πλάνο ένας άνθρωπος που ήταν υπό την επήρεια και μου λέει “εσύ ποιος είσαι;”, μπήκε στο πλάνο. Έχω παίξει και με τον Γιάννη Ζουγανέλη ήμουν στο Γιαννάκη Ομορφόπαιδο», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και το «Ταξί» - Τι συνέβη με την συνεργασία του καναλιού;

«Προσπαθώ να μην φιλτράρω όσα λέω. Δεν θέλω να σκέφτομαι διπλά και τριπλά ειδικά στη σκηνή γιατί τώρα είναι μία δυσκολία με το political correct. Υπάρχει ο φόβος του cancel, μην πεις κάτι που θα απομονωθεί και θα σε πετροβολούν», δήλωσε σε άλλο σημείο για τα αστεία που επιλέγει να κάνει στις παραστάσεις και στα βίντεό του.