Κώστας Τσουρός: «Έλα Παναγία μου!» - Η αντίδρασή του στην άγνοια της Κατερίνας Καινούργιου για το όνομα της εκπομπής του στο MEGA

«Και επίτηδες να το έκανε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Έλα Παναγία μου!» - Η αντίδρασή του στην άγνοια της Κατερίνας Καινούργιου για το όνομα της εκπομπής του στο MEGA

Ο Κώστας Τσουρός το Σαββατοκύριακο που πέρασε πρόβαλε στην εκπομπή του στο κανάλι του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τους νέους καλλιτέχνες. Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, την Δευτέρα 16/1, θέλησε να προλογίσει το θέμα της ξεκινώντας με το πού ακούστηκαν τα λόγια του τραγουδιστή, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν σίγουρη για τον τίτλο της εκπομπής.

«Ακόμα δεν είδες τίποτα λέγεται η εκπομπή; Νόμιζα ότι…», είπε χαρακτηριστικά, με τους συνεργάτες της να την επιβεβαιώνουν και εκείνη να συνεχίζει κανονικά στη ροή του προγράμματός της.

Η αντίδραση του Κώστα Τσουρού στην άγνοια της Κατερίνας Καινούργιου για την εκπομπή του

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, λοιπόν, συνάντησε τον Κώστα Τσουρό, ώστε να δει ποια είναι η αντίδρασή του σε αυτό. «Και που δεν ξέρει το όνομα της εκπομπής, τι έγινε; Γιατί να μου φανεί κάπως; Να στενοχωρηθώ γιατί δεν ξέρει η Κατερίνα Καινούργιου την εκπομπή; Ίσα ίσα. Κι εγώ πολλές φορές μπορεί να κάνω λάθος σε κάποιο όνομα. Εκτός αν το έκανε επίτηδες… Και επίτηδες όμως να το έκανε, ο καθένας ξέρει αυτά που νομίζω ότι αξίζει να ξέρει. Δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλοι όλα», είπε αρχικά.

Και όταν ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι αυτή η αντίδραση οφείλεται στην δημόσια οργή του κατά του Super Κατερίνα όταν πλησίασε τον Νίκο Πολυδερόπουλο λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, απάντησε: «Ο καθένας λέει την άποψή του, σχολιάζει αυτά που θέλει… Αν ήθελε να απαντήσει σε κάτι από αυτά που είπα, θα μπορούσε να το κάνει. Φαντάζομαι ότι δεν είναι ο τρόπος της αυτός να απαντήσει, αλλά γενικά το να με ενοχλεί εμένα που κάποιος δεν ξέρει το όνομα της εκπομπής, το ξέρουν άλλοι. Δεν πειράζει. Τι beef καλέ; Εγώ με την Καινούργιου; Έλα Παναγία μου! Κάνα beef να φάμε...».