Κατερίνα Ζαρίφη - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή: «Η δουλειά μας είναι σχιζοφρενική! Ο σύντροφός μου...»

Ο πραγματικός λόγος που δεν εμφανίζεται δημόσια μαζί του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή: «Η δουλειά μας είναι σχιζοφρενική! Ο σύντροφός μου...»

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε στην εκδήλωση για το Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος (όπου ήταν και η Κάβουρα ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της) το βράδυ της Τρίτης 15/1. Η παρουσιάστρια λοιπόν, έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μίλησε για την εκπομπή της στο Open, Οδός Ζαρίφη 2 και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, όπως επίσης και για την προσωπική της ζωή, αφού εδώ και χρόνια βρίσκεται σε σχέση με γνωστό σεφ.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

Αρχικά αναφέρθηκε στην εκπομπή και στα σκαμπανεβάσματα της τηλεθέασης. «Αισθάνομαι όπως ο Ρομπ του Survivor στην εκπομπή μου. Μια κρύο, μια ζέστη. Η σεζόν θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα ακόμη από τν ταπεινή του γνώση στα τηλεοπτικά. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η εκπομπή του χρόνου. Εγώ θα πάω σε μια ταβέρνα να δουλέψω», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου που εδώ και μήνες συζητιέται πως θα βγει στον αέρα, αλλά τελικά δεν βγαίνει ποτέ με αποτέλεσμα πολλοί να την λένε "φάντασμα", απάντησε χιουμοριστικά: «Ξανά βγήκαν ονόματα για το Σαββατοκύριακο του OPEN; Μια ημέρα είδα την Χριστοπούλου, την Παπίλα δεν την είδα. Κάποιοι περνάνε πίνουν καφέ. Θα κάνω εγώ την εκπομπή, έχω εκνευρισμό. 7/7 δεν θα κωλώσω».

Σχετικά όμως για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε το λόγο που ο σύντροφός της (δείτε ποιος είναι εδώ) δεν πηγαίνει μαζί της σε δημόσιες εκδηλώσεις: «Τι ζήτημα είναι να υπάρχει προσωπική ζωή. Η δουλειά μας είναι σχιζοφρενική. Θέλει γερά άντερα. Ο σύντροφός μου δεν το καταλάβαινε μέχρι που τον πήρα μαζί μου σε δυο εκδηλώσεις. Μετά δεν ξανά ήρθε».

Που δουλεύει ο σύντροφός της

Ο Παναγιώτης είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σεφ σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Παράλληλα είναι μέλος της ομάδας Nomade et Sauvage, που δημιουργεί νομαδικά γεύματα, μαγειρεύοντας στη φύση. Μέχρι πρόσφατα έμενε μόνιμα και δίδασκε στα Γιάννενα, όπου γεννήθηκε ο έρωτάς του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Γι' αυτό εκείνη δήλωνε «ερωτική μετανάστρια», αφού πολλές φορές χρειάστηκε να κάνει τη διαδρομή Γιάννενα-Αθήνα προκειμένου να είναι στο πλευρό του, όπως κι εκείνος αντίστοιχα. Τους τελευταίους μήνες ωστόσο το ζευγάρι έλυσε το πρόγραμμα της απόστασης, καθώς ο Παναγιώτης από τον περασμένο Νοέμβριο έχει αναλάβει την κουζίνα του Artisanal στην Κηφισιά, με τον ιδιοκτήτη Φώτη Σεργουλόπουλο να πιστεύει πολύ στο μαγειρικό του ταλέντο.