Κωνσταντίνου και Ελένης: Με γουνάκι, καστανά μαλλιά και έντονο βάψιμο - Έτσι είναι σήμερα η κυρία Νίτσα από τη σειρά του ΑΝΤ1

Θυμάστε την επική σκηνή με τα μαλλιά καρφάκια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Με γουνάκι, καστανά μαλλιά και έντονο βάψιμο - Έτσι είναι σήμερα η κυρία Νίτσα από τη σειρά του ΑΝΤ1

Αξεπέραστη είναι η επιτυχία, που έκανε η σειρά του ΑΝΤ1 ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' με το κοινό να μη χάνει επεισόδιο ακόμα και σήμερα, που το σίριαλ προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη συνήθως στη μεσημεριανή ζώνη.

Τόσο οι πρωταγωνιστές, όσο και δεύτεροι ρόλοι έχουν αφήσει την δική τους ξεχωριστή ιστορία. Μια από αυτούς είναι και η κυρία Νίτσα η αγαπημένη γειτόνισσα, που επισκεπτόταν την οικεία των προγόνων του Κωνσταντίνου Κατακουζινού.

Σήμερα η κατά κόσμον Μαρία Παλαιολόγου κάνει θραύση στο Tik Tok μετά από ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε με εκείνη και το νέο της χτένισμα. Όπως βλέπουμε η ηθοποιός, που είχε χαρίσει πολύ γέλιο με τη σκηνή, που είχε κάνει τα μαλλιά της καρφάκια, αποφάσισε να κάνει ξανά το γνωστό ''κουπ σκουπ''.

Δείτε επίσης: Το πιο "μπαμ" σεναριακό λάθος στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης - Ο ηθοποιός που έπαιξε δυο διαφορετικούς ρόλους

Η σημερινή εμφάνιση της Νίτσας από το Κωνσταντίνου και Ελένης

«Με το Μαράκι κάναμε τη νέα κουπ σκουπ», έγραψε ο eleftheriosgigour στο Tik Tok.

Κωνσταντίνου και Ελένης - Νίτσα  - Πως είναι σήμερα
Κωνσταντίνου και Ελένης - Νίτσα

Οι δηλώσεις της Μαρίας Παλαιολόγου για την επιτυχία της σειράς

«Δεν περίμενα ότι η “Νίτσα” θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία, αν και δεν είχα μεγάλο ρόλο. Ίσως και εγώ που έπαιζα ωραία... ο ρόλος έγινε ακόμα πιο ωραίος», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την πρόταση που δέχθηκε για το σίριαλ: «Ήταν μία βοηθός εκεί μέσα και με είχε δει και παλιά σε κασέτες με τον (Θανάση) Βέγγο και τον (Στάθη) Ψάλτη και μου λέει "έλα". Στην αρχή δεν ήταν στη γνώμη μου το "Κωνσταντίνου και Ελένης", ήταν οι "Μεν και οι Δεν". Άρεσα φαίνεται και εκεί και μετά ο Ρώμας μου είπε "έλα" στο Κωνσταντίνου και Ελένης»,

Όσον αφορά την σχέση της με τον Χάρη Ρώμα, εξήγησε: «Τηλεφωνιόμαστε τυπικά με τον Ρώμα. Μου λέει "Ρε Μαρία, δεν ξέρω κι εγώ ποιον να πρωτοπάρω". Αυτό με πίκρανε».

«Μία φορά είχα πάει σε ένα μαγαζί και μου λέει η πωλήτρια “θα σε περιποιηθώ, γιατί σε είχα δει στου Κωνσταντίνου και Ελένης και μου άρεσες πολύ”. Μου έκανε και έκπτωση!», δήλωσε έπειτα.

Και κατέληξε η Μαρία Παλαιολόγου τον Μάρτιο του 2023 στο Πάμε Δανάη για το γεγονός πως δεν δέχεται πολλές προτάσεις συνεργασίας: «Δεν είμαι πολύ γνωστή και δεν έχω φίλους να με υποστηρίξουν. Είμαι λίγο κλειστός τύπος».