Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήθελα να κάνω ένα παιδί για τα γεράματά μου» - Η μητρότητα, η απιστία και οι αισθητικές επεμβάσεις

Πλέον δηλώνει ανοιχτά την ηλικία της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Κωνσταντάκη: «Ήθελα να κάνω ένα παιδί για τα γεράματά μου» - Η μητρότητα, η απιστία και οι αισθητικές επεμβάσεις

Η Μαρία Κωνσταντάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, η οποία προβλήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 16/1. Η ηθοποιός και πλέον παρουσιάστρια απάντησε χωρίς ενδοιασμούς σε πολλά ερωτήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Μίλησε, δηλαδή, για τα παιδικά της χρόνια και για τους προβληματισμούς της γύρω από την ηλικία της και τα χρόνια που περνούν, για την μητρότητα και το γεγονός πως ποτέ δεν έκανε παιδί, αλλά και φυσικά για τα ερωτικά της και τους συντρόφους της.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Κωνσταντάκη

«Στο σχολείο έχει τύχει αρκετές φορές να κάνω σαρδάμ σε ποίημα και να λιποθυμήσω από το άγχος. Με έχει σηκώσει ο καθηγητής στον πίνακα για να πω μαθηματικά και λιποθύμησα. Δεν με ξανασήκωσε ποτέ και έπαιρνα 17. Δεν λειτούργησε αρνητικά, αλλά δεν έμαθα μαθηματικά», είπε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Όταν έκλεισα τα 50 αισθάνθηκα πιο απελευθερωμένη. Μου φάνηκε πολύ κωμικό αυτό το νούμερο και λέω "τι κάθεσαι και κρύβεις;". Γιατί πιο πριν την έκρυβα την ηλικία μου. Μοιάζω και μικρότερη, οπότε την απέφευγα. Όταν κλείνεις τα 50 είναι έτσι κι αλλιώς ένα σοκ, λες τώρα έχω περάσει πίστα. Στα 46-47 μου έκανα μια πολύ αυστηρή επιλογή για τι θέλω να έχω δίπλα μου και τι όχι, σε όλα τα επίπεδα».

Δείτε επίσης: «Είμαστε όλοι σε κατάσταση σοκ! Δεν το περιμέναμε γιατί...» - Τα "καρφιά" της Μαρίας Κωνσταντάκη για το πρόωρο τέλος της σειράς "Έρωτας Φυγάς" από το OPEN

«Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Κάνω πράγματα που δεν δείχνουν μεγάλη αλλοίωση. Περισσότερο για μένα, γιατί εγώ θα αισθανόμουν περίεργα και φυσικά για τις αντιδράσεις των άλλων, μη λέμε ψέματα. Γιατί όποια γυναίκα πάει να κάνει κάτι παραπάνω υφίσταται bullying. Δεν ισχύει το ίδιο για τους άντρες», δήλωσε έπειτα.

Για τη μητρότητα, επισήμανε: «Στα 28 μου ήθελα να κάνω παιδί, αλλά νομίζω δεν ήθελα να παντρευτώ. Μετά έκαναν ψυχοθεραπεία και κατάλαβα ότι ήταν πολύ λάθος. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έχω ένα πολύ έντονο μητρικό φίλτρο που έχουν κάποιες γυναίκες, αισθανόμουν ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί για τα γεράματά μου. Ποια γεράματά σου; Ποιον άνθρωπο θα έχεις στα γεράματά σου αν του έχεις φερθεί σκάρτα; Αν έλεγα ότι θέλω παιδί, αλλά δεν βρήκα τον κατάλληλο σύντροφο θα ήταν ψέμα. Όταν πραγματικά θέλεις κάτι, δημιουργείς και τις συνθήκες».

Για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Έχω απιστήσει. Δεν το μετάνιωσα, απλά έχω θυμώσει και στενοχωρηθεί με τον εαυτό μου σε εκείνη τη φάση, γιατί θεώρησα ότι είναι απιστία προς τον εαυτό μου να χρειαστώ ένα τρίτο πρόσωπο για να φύγω από μία σχέση».

«Έχω κοιτάξει κινητό σχέσης μου. Αν υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει κάνει, εγώ τον σέβομαι και μπράβο Όχι γιατί δεν ένιωθε "κατίνα", αλλά επειδή ένιωθε τόση αυτοπεποίθηση», συμπλήρωσε.

«Έχω πέσει πολλές φορές στα πατώματα για έναν έρωτα», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κωνσταντάκη για τα ερωτικά της