Διονύσης Παπανδρέου: «Είχα δεχτεί bullying!» - Οι αποκαλύψεις του για τη Γη της Ελιάς και τη σχέση του με την Ιφιγένεια Τζόλα

«Έχω βγει ραντεβού μέσω social media»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Διονύσης Παπανδρέου: «Είχα δεχτεί bullying!» - Οι αποκαλύψεις του για τη Γη της Ελιάς και τη σχέση του με την Ιφιγένεια Τζόλα

Ο Διονύσης Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 16/1 με τον ηθοποιό να μιλάει σε πρώτη φάση για τη συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς και το τέλος του από αυτή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Δείτε εδώ: Το σημερινό 16/1 επεισόδιο

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για άγνωστα σημεία της ζωής του, όπως είναι το bullying, που υπέστη λόγω του ύψους και του βάρους που είχε σε μικρότερη ηλικία. Σε κάθε περίπτωση όμως είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα, που τον στήριξαν.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποιός μίλησε για την Ιφιγένεια Τζόλα με την οποία παίζουν μαζί στη σειρά και στο παρελθόν τους ήθελαν ζευγάρι. Η σχέση τους ωστόσο είναι φιλική με τον Παπανδρέου να διαψεύδει για μία ακόμα φορά τις φήμες.

Η αποκάλυψη του Διονύση Παπανδρέου για τη Γη της Ελιάς και το bullying

«Η Γη της Ελιάς είναι μία σειρά που γίνεται με πολλή αγάπη, όλα τα στελέχη είναι δεμένα μεταξύ τους. Ο Φίλιππος περιμένει από τη Βασιλική συμπεριφορές σαν της αδερφής του και για αυτό θα έχουν και μία ρήξη, αλλά θα δούμε αν και κατά πόσο θα θεραπευτεί.

Με την Ιφιγένεια έχουμε μία εξαιρετική σχέση, είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είναι μόνο δημοσιεύματα ότι είμαστε μαζί.

Έχω κάνει κάποια μαθήματα δημοσιογραφίας. Αναλόγως το κόνσεπτ θα μπορούσα να κάνω κάποια εκπομπή.

Έχω βγει ραντεβού μέσω social media. Αν υπάρχουν οι συνθήκες θα φλερτάρω, δεν ντρέπομαι. Είμαι πολύ καλά και ήρεμος και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Όταν ήμουν μικρός είχα δεχτεί bullying και ευτυχώς είχα ανθρώπους κοντά μου, που με αγαπούσαν. Θυμάμαι συμπεριφορές, που σε περιθωριοποιούσαν από το σύνολο», είπε ο Διονύσης Παπανδρέου.