Η γη της ελιάς (16/1): Τέσσερις χωρισμοί έχουν αναστατώσει την Μάνη - «Πρέπει να παγώσουμε τη σχέση μας»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (16/1): Τέσσερις χωρισμοί έχουν αναστατώσει την Μάνη - «Πρέπει να παγώσουμε τη σχέση μας»

Στην Γη της ελιάς απόψε 16/1 οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τόσο ο Δημοσθένης όσο και η Αμαλία μετά τους χωρισμούς τους, θέλουν απεγνωσμένα πίσω τους συζύγους τους, ωστόσο... μάταιος κόπος. Από την άλλη, η Αριάδνη μαθαίνει για το χωρισμό Φίλιππου και Βασιλικής.

Οι σημερινές 16/1 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 77

Ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλάει να γυρίσει στο σπίτι: «Εσένα αγάπησα και μ’ εσένα έμαθα να ζω», της ομολογεί, αλλά αυτή είναι ανένδοτη: «Δεν πειράζει, τώρα θα μάθεις να ζεις με το νέο σου παιδάκι», του λέει.

Την ίδια ώρα η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις: «Νομίζω ότι πρέπει να παγώσουμε τη σχέση μας για λίγο», της εξηγεί και η Αμαλία, τρομερά αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του Ισίδωρου, παρακαλεί την Ιουλία να μεσολαβήσει για να κατευνάσει τον θυμό του.

Στο μεταξύ η κατάσταση ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική όλο και χειροτερεύει, ενώ ο Φίλιππος συναντά τυχαία την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη Βασιλική. Αργότερα, η Αριάδνη ρωτά τον Στάθη γι’ αυτό κι εκείνος της λέει: «Ναι, δυστυχώς και το χειρότερο είναι ότι χώρισαν επειδή ο Φίλιππος έπαιρνε το μέρος σου και δεν δικαιολόγησε τη στάση της Βασιλικής». Λίγο αργότερα η Ιουλία ανοίγει την καρδιά της στον Στάθη για όσα πέρασε τα χρόνια που έζησαν χωριστά: «Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι να είσαι μόνος. Να γυρίζεις στο κρεβάτι σου και να μουσκεύεις το μαξιλάρι από τα δάκρυα», του αποκαλύπτει και για πρώτη φορά αυτός καταλαβαίνει σε βάθος την ψυχολογία της.

Δείτε επίσης: Σοκ! Η Ξένια χτυπάει τον Δημοσθένη, κλέβει το μωρό κι εξαφανίζεται

Ο αστυνόμος Κουράκος με τη Δήμητρα συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους. Ωστόσο κάποια στιγμή που είναι στο γραφείο και έχουν έρθει κοντά, μπαίνει ξαφνικά ο Στράτος και τους βρίσκει αγκαλιασμένους να φιλιούνται. Το ζευγάρι έρχεται σε δύσκολη θέση και παράλληλα αρχίζουν να ανησυχούν μήπως κάποια μετάθεση τους χωρίσει. Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης βάζει την Ειρήνη να πιέσει την Ασπασία για να γυρίσει πίσω στο σπίτι, ενώ η Ιουλία και ο Στάθης μαθαίνουν το φύλο του μωρού που περιμένουν.