Περικλής Κονδυλάτος: «Αυτά που είπα ήταν ενωτικά! Ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κυρία Μπάρκα» - Το ξεκαθάρισμα μετά τις νέες δηλώσεις του

«Άρχισαν να με βρίζουν και να λένε ότι η δουλειά μου δεν πάει καλά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Περικλής Κονδυλάτος: «Αυτά που είπα ήταν ενωτικά! Ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κυρία Μπάρκα» - Το ξεκαθάρισμα μετά τις νέες δηλώσεις του

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, το πρωί της Τρίτης 16/1, καθώς θέλησε να ξεκαθαρίσει για άλλη μία φορά τι συνέβη με τη Δανάη Μπάρκα. Πριν από λίγες ημέρες, σε μία συνέντευξή του, ρωτήθηκε ξανά για όσα είχε πει για τις γυναίκες που είναι 100 κιλά και τη διαμάχη που είχε ξεκινήσει με εκείνη, επιμένοντας πως τα κιλά της δεν θα της βγουν σε καλό μεγαλώνοντας (δείτε εδώ όσα είπε τελευταία).

Αυτή τη φορά, λοιπόν, θέλησε να βάλει ένα τέλος διότι σχολιάστηκε έντονα ξανά, λέγοντας πως δεν είχε καμία κακή πρόθεση και μόνο να συμφιλιωθεί ήθελε με την παρουσιάστρια, γι' αυτό και της ευχήθηκε τα καλύτερα, χωρίς να συνεχίζει την κουβέντα.

Το ξεκαθάρισμα του Περικλή Κονδυλάτου για τις νέες δηλώσεις που έκανε για τη Δανάη Μπάρκα

«Όταν κάνω κάποιες συνεντεύξεις που δεν πηγαίνω στο στούντιο live στις εκπομπές, το μοντάζ, χωρίς να είναι κακόβουλο, μπορεί να εμφανίσει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Εγώ όλα αυτά που είπα ήταν ενωτικά, στην υπόλοιπη κουβέντα, είπα ότι είναι μία όμορφη κοπέλα. Να πω και χρόνια πολλά που είναι η γιορτή της. Δεν θέλω να υπάρχει συνέχεια.

«Ήθελα να τεκμηριώσω την προγενέστερη δήλωσή μου, που με ρωτούσαν τι εννοούσα και πώς το βίωσα όλο αυτό. Δεν ήθελα να αναφερθώ σε κάποιο όνομα και να ξεκινήσει από την αρχή να το συζητάμε ξανά και ξανά. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, δεν με ενδιαφέρει αυτό και δεν μου αρέσει να με συζητάνε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Καθόλου χαρούμενος δεν ήμουν», είπε αρχικά.

Και εξήγησε: «Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα στην κυρία Μπάρκα. Εκείνη αναφέρθηκε μετέπειτα σε μένα και αναγκάστηκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Δεν με κάλεσαν. Άρχισαν να με βρίζουν και να λένε ότι η δουλειά μου δεν πάει καλά κα ότι γι' αυτό βγαίνω και λέω τέτοια. Θέλω να πω ότι της στέλνω την αγάπη μου, εύχομαι να είναι καλά και να πηγαίνει καλά στη ζωή και στη δουλειά της».