Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι ντροπιαστικό, αλήθεια!» - Ξέσπασε έξαλλη στο Super Κατερίνα μετά τη δήλωση της Εύης Βατίδου

«Δεν ξέρω κατά πόσο με αυτή τη δήλωση είναι συμπαθέστατη...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι ντροπιαστικό, αλήθεια!» - Ξέσπασε έξαλλη στο Super Κατερίνα μετά τη δήλωση της Εύης Βατίδου

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, σχετικά με το νομοσχέδιο περί γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Οι δηλώσεις της, ωστόσο, προκάλεσαν αντιδράσεις στο πλατό στη συνέχεια.

«Συμφωνώ σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, απόλυτα. Είμαι κάθετα αντίθετη στην τεκνοθεσία, γιατί όταν θα υιοθετηθεί αυτό το παιδί, σκέψου τον ρατσισμό να πηγαίνεις τώρα το παιδί σου στο σχολείο, να ξέρει το υπόλοιπο σύνολο ότι είναι ένα παιδί υιοθετημένο – εφόσον δεν μπορεί να υπάρξει παρένθετη μητέρα, είναι δεδομένο ότι το παιδί θα είναι υιοθετημένο - να ξέρει ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχτεί γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και τελικά το έχουν πάρει δύο ανάδοχοι γονείς, οι οποίοι μεταξύ τους είναι ομόφυλο ζευγάρι», είπε, μεταξύ άλλων, η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή) και ο ίδιος όταν ενημερώθηκε για όσα ανέφερε, δήλωσε με τη σειρά του: «Συμφωνώ απολύτως. Η απάντησή της ήταν σωστή. Χαίρομαι ιδιαίτερα».

Πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Εύης Βατίδου

Μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ζήτησε να πάρει τον λόγο, φανερά εκνευρισμένη και είπε: «Θέλω κάποια στιγμή να καταλάβει η Εύη Βατίδου – η συμπαθέστατη κατά τ' άλλα Εύη Βατίδου – ότι κανένα υιοθετημένο παιδί δεν είναι πεταμένο, και δεν πρέπει να ντρέπεται, αν είναι δυνατόν...», με την Κατερίνα Καινούργιου να συνεχίζει, επίσης σε έξαλλη κατάσταση:

«Δεν ξέρω κατά πόσο με αυτή τη δήλωση είναι συμπαθέστατη… Αν είναι δυνατόν να λες ένα παιδάκι βρέθηκε σε ίδρυμα, το παράτησαν οι γονείς του, είναι ντροπιαστικό, αλήθεια. Στα ιδρύματα δεν είναι μόνο παιδιά που τα παράτησαν οι γονείς τους, μπορεί να σκοτώθηκαν οι γονείς τους, να χάθηκαν, να τα πήρε η Πρόνοια από τους γονείς τους».

Δείτε επίσης: Η Καινούργιου έκλεισε ξαφνικά την σύνδεση με τον Καραγιάννη - Καλεσμένος της ζήτησε να αποχωρήσει όταν άκουσε το όνομα του

Και έπειτα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκλεισε με την εξής ατάκα: «Η μάνα μου μου έλεγε ένα ρητό όταν είχα απορίες. Μου έλεγε, “Αντρέα, μην ζητάς από τον κώλο της μαϊμούς καλλιγραφία”. Να ζητήσω καλλιγραφία;».