Χριστίνα Μπόμπα: Πόζαρε μόνο με το μπουρνούζι της στα χιόνια - Οι αποκαλυπτικές πόζες σε δρόμο του Αμβούργου

Μία κούκλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα ταξίδι αστραπή στο Αμβούργο χωρίς τις κόρες της και τον Σάκη Τανιμανίδη (δείτε εδώ σε τι φάση είναι το σπίτι τους). Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βλέπουμε φωτογραφίες της και έτσι μάλιστα αποκαλύφθηκε και ο λόγος του ταξιδιού.

Μπορεί λοιπόν η Μπόμπα να βρέθηκε στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους στα πλαίσια μια φωτογράφησης που είχε, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει και μερικές φωτογραφίες για το προσωπικό της αρχείο.

Μέσα λοιπόν από τα insta post, που η ίδια έκανε τη βλέπουμε αρχικά να ποζάρει σε δρόμο της πόλης με εντυπωσιακή μαύρη γούνα και καπέλο, ενώ παράλληλα μας έδωσε μια γεύση από τη φωτογράφιση που έκανε με μπουρνούζι στο χιόνι.

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από το ταξίδι της στο Αμβούργο

Περιμένει τρίτο παιδάκι;

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τις δίδυμες έκαναν αλλαγή χρόνου στο Ντουμπάι και πλέον έχουν επιστρέψει πίσω στη βάση τους.

Όπως έχει παραδεχτεί η Μπόμπα η ζωή με τα δύο κορίτσια της σε συνδυασμό με το γεγονός, πως μετακινούνται από σπίτι σε σπίτι δεν κάνει σε καμία περίπτωση την καθημερινότητα της οικογένειας πιο εύκολη. Το μόνο όμως, που έχουν να κάνουν και οι 4 τους είναι υπομονή!

Τι και αν θέλει λοιπόν ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, η περίοδος αυτή δεν είναι τόσο κατάλληλη θα λέγαμε. Σε κάθε περίπτωση, η Χριστίνα απάντησε την Τετάρτη 10/1 σε μια διαδικτυακή πρόβλεψη στο instagram, που τη θέλει έγκυο ξανά.

«Χαχαχ τι προβλέψεις είναι αυτές;», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα - τρίτη εγκυμοσύνη