Αφροδίτη Γραμμέλη: Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις για τον θάνατο του πατέρα της - «Προσπαθώ να αντέξω! Δεν ξεπερνιέται...»

«Τον έχασα ανήμερα στα γενέθλιά μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις για τον θάνατο του πατέρα της - «Προσπαθώ να αντέξω! Δεν ξεπερνιέται...»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πέρασε πολύ δύσκολα τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων της ο αγαπημένος της πατέρας (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση, που έκανε για τον θάνατό του).

Μάλιστα είδαμε, πως η δημοσιογράφος απουσίαζε κάποιες ημέρες από το πλατό του Mega Καλημέρα, καθώς δεν ήταν έτοιμη ψυχολογικά για διαχειριστεί την απώλεια και να βγει ζωντανά στην εκπομπή.

Το βράδυ της Δευτέρας 15/1 η Γραμμέλη έδωσε το παρόν σε εκδήλωση, παραχωρώντας μάλιστα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Με συγκίνηση είδαμε λοιπόν τη δημοσιογράφο να μιλάει για τον θάνατο του πατέρα της αλλά και για τη στήριξη που έχει δεχτεί μετά το συμβάν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον θάνατο του πατέρα της

«Τον έχασα ανήμερα στα γενέθλιά μου. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Πάρα πολύ δύσκολη. Είναι πολύ πρόσφατο, πολύ δύσκολο και προσπαθώ λίγο, όχι να το ξεπεράσω, δεν ξεπερνιέται, να μπορέσω να αντέξω, να είμαι συνεπής στη δουλειά μου και να προχωρήσω.

Η δουλειά σίγουρα βάζει το μυαλό σε άλλες διαδρομές και όταν έχεις καλούς συνεργάτες, γιατί οι συνεργάτες μου και στο Mega και στην εφημερίδα στο Πρώτο θέμα, με έχουν αγκαλιάσει, είναι δίπλα μου συνέχεια, με στηρίζουν, με εμψυχώνουν, είναι κοντά μου και πραγματικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ αυτές τις δυο εβδομάδες, που είναι πολύ δύσκολες για εμένα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εσάς και του συνεργάτες και την Κατερίνα Καινούργιου και όλους τους εξαιρετικούς συναδέλφους για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αγάπης», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η συγκινητική ανάρτησή της

«Αντίο μπαμπάκα μου, αντίο λεβέντη μου και ήρωά μου, ψυχή και καρδιά τετραπέρατη. Αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης πως η ίδια άλλαξε και την εικόνα προφίλ της και έβαλε ένα μαύρο φόντο αντί για κάποια φωτογραφία της.

Αφροδίτη Γραμμέλη μπαμπάς